CELTIK
magionicar
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.909
- Поени од реакции
- 839
kako dolgogodisen lubitel na lovot uste od moite 12-13 g prvo zapocnav da se raspravam so vozdusni nemanjeto sredsva da kupam nova pozajmuvav cesto od eden prijatel se do momentot koga zaedno so dva drugari ne uvidovme deka vo skoloto ima 50 parcinja crvena zastava ostaveni vo kabinetot za fizicko taka edna vecer se piknavme vo skoloto znaejki tocno kade e cuvarot koj go sledevme podolg period i zedovme tri puski skolskite puski nemaa mnogu sila no bea premnogu precizni do dusa nie sami gi stelovavme zatoa bea precizni mozese da otepas so dosta preciznost erebica najmnogu ali toa se bese isprobano prvin gi faakjavme na prinki pa potoa ja probuvavme silata na vozdusnata taka pocnavme da tepame stracki galici i takvi slicni peresti ptici i taka eden den dodeka kolegata moj prodavase jabolka jas si tepav vrapci i gagjav klece od kibrit na 10 -15 m i taka me vide toj sto gi kupuvase jabolkata toj bese srumicanec i na toa vreme mi dade mobilen tel erikson t 29 za mojata puska e vamu tamu mene i onaka mi bese zdosadeno go zedov mobilniot telefon ne pomina poveke od dva meseci vo skoloto se pravese popis pa otkrija deka im falat 3 puski i etetigi zandarite kaj mene slucajno sluzitelot ni videl kako marsirame so puskite niz seloto i gotovi bevme drugarive gi vratija jas kaj da najdam aj mojte ojdoja kupija nova pa taka se vratija puskite a kjotekot koj go izedov i den denes go pamtam