-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Имаш линк страна-две наназад.
Имаш линк страна-две наназад.
Малку глупо имеДа бидам искрен имево го погодиле. И онака 99% од народов вика ејј новиот ајпад....
Сега овој 5х е дуал кор?
--- надополнето: 7 март 2012 во 21:09 ---
Ајпадов ме потсеќа на серијалот Call of Duty. Прават минимум промени, а продаваат милиони.
iPad 2 за 399$ сега го даваат НОВ. Ако гледаме реално, цената би требало да му биде околу 12 000- 13 000 бидејќи нов е 18 000 денари. Сепак нашиве ќе останат на истата цена.Аиде, едвај чекам да го презентираат и што побрзо да го донесат во Македонија, чисто за инат на овие нелогичните фаци кои продаваат ајпади по огласи.
Дап, сакав да купам претходниов месец на старо некој iPad 2, ама кога ги видов цените, патетично ми дојде. iPad 2ка, 16 гб, како нова - 450 евра. Па нова е 450.
Имаше еден дечко го шитка кецот во денешен оглас, нов 32 gb за 400 евра. Алоуууууу?!
Нека го донесат уште месецов и со празни раце да останат фациве, ептен мерак ќе ми падне.
Нашиве со тие цени ќе си останат со нив. Јас за 350 евра ќе го најдам двојката нов идниот месец во Грчка, па на нивна глава е. Во зависност од тоа кога ќе дојде тројката, ќе мора да ги спуштат цените...порано или подоцна.iPad 2 за 399$ сега го даваат НОВ. Ако гледаме реално, цената би требало да му биде околу 12 000- 13 000 бидејќи нов е 18 000 денари. Сепак нашиве ќе останат на истата цена.
Како мислиш вградени ствари? Апликации ова она ако има се се трга.Има тука некој земано iPad од Грција? Ме интересира дали има вградени некои грчки ствари на него ако се земе од гореспоменатите.
Да на тоа мислев, апликации, тастатура, грчки менија и такви ствари. На регуларен начин се трга или jailbreak-ува?Како мислиш вградени ствари? Апликации ова она ако има се се трга.
Немаат ништо редено сигурно, а и да има ќе можеш да си сменеш одма.Да на тоа мислев, апликации, тастатура, грчки менија и такви ствари. На регуларен начин се трга или jailbreak-ува?
iPad си е iPad, од кај сакаш земи.Има тука некој земано iPad од Грција? Ме интересира дали има вградени некои грчки ствари на него ако се земе од гореспоменатите.