каже те ми ја има ли некој обн ,кај мене на нетава ја има на 60ти канал али пише no access ,јас сум дигитал мини 8/200 пакет и ги имав до 60ти канал,еве денес до 62 ги пушта,освен обн(60) и таа први канал русија(58) другите си работат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Новите канали спаѓаат во ДТВ+ пакетот или во поранешниот ДТВ120. Тебе не ти следуваат овие 2 канала.За корисниците на дтв 60 од денес се отворени France 24 и Happy tvкаже те ми ја има ли некој обн ,кај мене на нетава ја има на 60ти канал али пише no access ,јас сум дигитал мини 8/200 пакет и ги имав до 60ти канал,еве денес до 62 ги пушта,освен обн(60) и таа први канал русија(58) другите си работат
Happy TV e уште од пред некој ден,а OBN и уште една се од вчера пуштениНовите канали спаѓаат во ДТВ+ пакетот или во поранешниот ДТВ120. Тебе не ти следуваат овие 2 канала.За корисниците на дтв 60 од денес се отворени France 24 и Happy tv
Happy TV e уште од пред некој ден,а OBN и уште една се од вчера пуштени
Ociglegno ne sme na ista frekfencija nitu happy ni obn ne se otvoreni kaj mene na netavaНовите канали спаѓаат во ДТВ+ пакетот или во поранешниот ДТВ120. Тебе не ти следуваат овие 2 канала.За корисниците на дтв 60 од денес се отворени France 24 и Happy tv
незнам...ја ги имам и тие канали на тоа декодерот или како и да се вика....со овие 2 канали имам сега вкупно 104 каналиOciglegno ne sme na ista frekfencija nitu happy ni obn ne se otvoreni kaj mene na netava
ja imam 105 do 62 mi gi otvara ,bez 58mi i 60tiнезнам...ја ги имам и тие канали на тоа декодерот или како и да се вика....со овие 2 канали имам сега вкупно 104 канали
како имаш 105 а ти ги отвара до 62?ja imam 105 do 62 mi gi otvara ,bez 58mi i 60ti
како имаш 105 а ти ги отвара до 62?
епа тие две програми како и останатите до 105 одат со тоа декодерот шо го користам ја...најверојатно затоа не ти ги отвара...а таму се оти се на таа фреквенција..epa ima 105 kanali na listata, mene mi gi pusta od 1do57 i 59 i 61-62, me razbra sea?58 e prva ruska a 60 e obn,toa mene me buni so majka baraat ovie 2 tuka koa ne mi gi pusta
ili iskluci go od srtuja na 5-10min ,ili napravi skeniranje t.e. fabricko podesuvanjekako be kaj mene ja nema OBN .. imam dtv 120