A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
каже те ми ја има ли некој обн ,кај мене на нетава ја има на 60ти канал али пише no access ,јас сум дигитал мини 8/200 пакет и ги имав до 60ти канал,еве денес до 62 ги пушта,освен обн(60) и таа први канал русија(58) другите си работат

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
каже те ми ја има ли некој обн ,кај мене на нетава ја има на 60ти канал али пише no access ,јас сум дигитал мини 8/200 пакет и ги имав до 60ти канал,еве денес до 62 ги пушта,освен обн(60) и таа први канал русија(58) другите си работат
Новите канали спаѓаат во ДТВ+ пакетот или во поранешниот ДТВ120. Тебе не ти следуваат овие 2 канала.За корисниците на дтв 60 од денес се отворени France 24 и Happy tv

M

MrzaRules

Гостин
Новите канали спаѓаат во ДТВ+ пакетот или во поранешниот ДТВ120. Тебе не ти следуваат овие 2 канала.За корисниците на дтв 60 од денес се отворени France 24 и Happy tv
Happy TV e уште од пред некој ден,а OBN и уште една се од вчера пуштени

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Happy TV e уште од пред некој ден,а OBN и уште една се од вчера пуштени
Ociglegno ne sme na ista frekfencija nitu happy ni obn ne se otvoreni kaj mene na netava

M

MrzaRules

Гостин
epa ima 105 kanali na listata, mene mi gi pusta od 1do57 i 59 i 61-62, me razbra sea?58 e prva ruska a 60 e obn,toa mene me buni so majka baraat ovie 2 tuka koa ne mi gi pusta
епа тие две програми како и останатите до 105 одат со тоа декодерот шо го користам ја...најверојатно затоа не ти ги отвара...а таму се оти се на таа фреквенција..

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
ok,kako i da e ,debili zivi se ,obn ja imavme na analognata a sea ja pustaat na digtal plus, blizo i se e mozno

Член од
16 септември 2011
Мислења
49
Поени од реакции
7
kako be kaj mene ja nema OBN .. imam dtv 120

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Поголема глупост од поделбата на канали која ја има близоо нема. Секаде се делат на основни спортски филмски и итн а овде те малтретира со 60 канали, 80 канали 106 и хд канали само пари повеке да ти земе. За исчезнување на коментарот на македонскиот јазик во голема мерка се криви и нашите телевизии кој наместо ефтини сапуници и турски серии треба да ги откупат правата за тие првенства и купови што се најгледани во Европа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Abe krivi se televiziite,no kriv e i narodot koj tolku e zanesen u tie bullshit serii, pa dobro be neli gi interesira da vidat nekoja amerikanska serija,nekoj dobar film i sl. Barem na a1 davaa i turski i americki serii i filmovi ,a ova sea e nepodnoslivo od sabajle u 9 do 00h navecer ponedelnik- nedela, samo placat ,se potersuvaat,kosi kubat, Dobro e sto telma seuste ne podlegnala na pritisokot barem oni se za pofalba. A nie blizOvci ke barame linkovi za da vidime nekoj mec.Ehh bre makedonce

Kajgana Shop

На врв Bottom