David Icke

Член од
4 февруари 2012
Мислења
142
Поени од реакции
51
Dobro tie reptili-gusteri sto gi spomenuva Ajk nemaat nikakva vrska so ovie nie sto gi poznavama tuka, no najdov eden podatok deka bas bukvalno sekoe zivo sustestvo doslo od druga planeta na nasta planeta, na primer insektite doagaat od svoja planeta no ne kako takvi sto se tuka osakateni i smaleni isto taka i mackite i drugite.
Ako tie mozat da gi menuvaat telata, ako moze da koristat nekakvi moki, ako moze da vladeat so svetot itn. Zasto nie da nemozem da koristime nekakva energija ili daja kanalizirame od univerzumot?

B

Black Guard

Гостин
Еден пример за трансформација ти е батеријата-од хемиска енергија добиваме електрична.

Согласно природните закони ние сме ограниченим а ајк само сака внимание-ништо повеќе,па мна крај краеви не е можно ние да не откриеме неколку рептили и да ги фатиме живи....пазете и обама е рептил.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
reptil e i papata na vatikan
i uste koga go vidov koga go izbraa ima takvo gadno zlobno lice
nema pozitivna karma vo nego uste na pogledot
vatikan centar na laznata religija vo svetot
London centar na finansiskoto vladeenje vo svetot
Vasington D.C centar na voenoto vladeenje

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
B

Black Guard

Гостин
Поради очигледната немоќ да составиш неколку реченици на темава веројатно...

Еве вака...ајде...кој дел од Буш фамилијата ти делува човечки?
Оној кој се збогатил соработувајќи со нацистичкиот режим на Адолф Хитлер, на тој начин добивајќи пари,моќ и влијание и дел од оние 50+ милиони мтрви во втората светска војна, Буш сениор кој ја нападна Панама и масакрира 4000 цивили пред да го нападне Ирак и да издејствува санкции кои подоцна убија преку милион луѓе,претежно деца, или Буш синот кој го нападна Ирак и Афганистан играјќи ја старата игра...до 2007-ма бројот на жртви беше 655.000...
Тоа се лица на кои око не им трепнува да убијат милиони човечки битија.
Потврден и несоборлив факт.

Можеби ваквите типови на типови како тебе му делуваат човечки.
Буш придонесе за глобалната безбедност,создаде предуслови за уривање низа диктаторски режими(па садам уби над милион Иранци и околу милион ирачани,курди па скадови врз Израел,кувајт...) и го ослободи Ирак од Садам-денешен Ирак просперира и одржува раст и просперитет,има и мобилни телефони плус:)

Делата што ги стори САД и Британија заедно со Блер и Буш се тотално оправдани,штета...Иран остана недовршен но се надевам наскоро и тој проблем ќе биде решен-не дипломатски туку воено!

Буш ја призна Р.Македонија под уставно и активно се залагаше за членство на нашата држава(нашата нели:)) во НАТО.

Од друга страна,омниимпотетно говедо и шарлатан како ајк...да ми збори за рептили и јас да велам УАУУ..ма неееее

Бучо дај бе не дрви со тоа видеата.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Буш придонесе за глобалната безбедност,создаде предуслови за уривање низа диктаторски режими(па садам уби над милион Иранци и околу милион ирачани,курди па скадови врз Израел,кувајт...) и го ослободи Ирак од Садам-денешен Ирак просперира и одржува раст и просперитет,има и мобилни телефони плус:)

Делата што ги стори САД и Британија заедно со Блер и Буш се тотално оправдани,штета...Иран остана недовршен но се надевам наскоро и тој проблем ќе биде решен-не дипломатски туку воено!

Буш ја призна Р.Македонија под уставно и активно се залагаше за членство на нашата држава(нашата нели:)) во НАТО.

Од друга страна,омниимпотетно говедо и шарлатан како ајк...да ми збори за рептили и јас да велам УАУУ..ма неееее

Бучо дај бе не дрви со тоа видеата.
Истиот муабет е вртен на оваа и на други теми, немам никаква намера повторно да ти објаснувам очигледни работи само заради тоа што имаш нов јузер, којзнае кој по ред.
Да беше некој злонамерен ќе ти посакаше и ти да просперираш пропорционално на просперитетот на денешен Ирак.
Но нема потреба, скраја биле такви желби.

Се е до перцепција...

гарант цената ќе се покачи после евентуалниот напад на Иран кој едвај чекам да се случи.
Републиканците мислам ќе го решат ова на најпристоен начин со хирушки прецизно бомбардирање,нејсе така оди тоа,првен санкции...па изолација и потоа забавата,бројот на жртви е ирелевантен но и би бил минимален во споредба со ризикот Иран да влезе во нуклеарниот клуб...е тогаш сме наебале.
Немој да читаш за рептили, бидејќи можно е тој вид на литература да влијае лошо и едвај да чекаш да почне војна....oh wait...:icon_lol:

B

Black Guard

Гостин
Еве го адвокатот на Ајк.

Хинт прашање-знаеш што е Real politic theory?

...ако не погуглај и ќе ти биде нијанса појасно околу меѓународниот систем и однесувањето на државите...батали го Ајк одлепен е всушност и добро е да има такви кловнови да ја забавуваат рајата.
--- надополнето: 7 март 2012 во 01:13 ---
Еве го адвокатот на Ајк.

...ако не погуглај и ќе ти биде нијанса појасно околу меѓународниот систем и однесувањето на државите...батали го Ајк одлепен е всушност и добро е да има такви кловнови да ја забавуваат рајата.
--- надополнето: 7 март 2012 во 01:15 ---
Немој да читаш за рептили, бидејќи можно е тој вид на литература да влијае лошо
Како не влијае лошо-Лоботомира....многумина ќе се пронајдат.

Патем што бараат цитати на мои мислења кои се од подфорумот свет случувања??

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Еве го адвокатот на Ајк.

--- надополнето: 7 март 2012 во 01:13 ---
Еве го адвокатот на Ајк.

--- надополнето: 7 март 2012 во 01:15 ---

Како не влијае лошо-Лоботомира....многумина ќе се пронајдат.

Патем што бараат цитати на мои мислења кои се од подфорумот свет случувања??
Ме цитира, hence одговор.
А што бараат твои постови во тема од автор од кој немаш ништо прочитано?

Ќе го баталам шо поскоро сериозно, треба човек да има и алтернативни извори на задоволство како војни, масакри, страдање, санкции кои удираат на најранливиот дел од популацијата...а некаков кловн да ме спречи во тоа би значело дека ќе пропуштам неверојатно емотивни искуства.
Веднаш го делетирам од меморија...:icon_lol:

B

Black Guard

Гостин
Алудираш на мене ли бе а?

Ти ова сериозно а?

Едно да ти биде јасно борбата против пролиферација на оружје за масовно уништување не е задоволство.

Другпат размисли двапати(не три) пред да напишеш нешто навредливо јасно!!

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Алудираш на мене ли бе а?

Ти ова сериозно а?

Едно да ти биде јасно борбата против пролиферација на оружје за масовно уништување не е задоволство.

Другпат размисли двапати(не три) пред да напишеш нешто навредливо јасно!!
а,б...в...

Алудирам на Ајк бидејќи треба да престанам да го читам, крајно време е. Ме прави да бидам неблагодарен :( на херојските напори на администрацијата на САД да ме заштити од злата иранска атомска закана. Сеуште не сум се заблагодарил на Буш што го направи светот побезбедно место за живеење со елиминирање на ирачкото оружје за масовно уништување.
Знам, мачна е и напорна борбата против тероризмот и оската на злото.

После тоа, пивото и пред екран на Си-ен-ен како трејсери го шараат небото над Техеран...:)

B

Black Guard

Гостин
А да го ангажираме Дејвид Ајк некако да го лоботомира Хамнеи да се откаже од нуклеарните аспирации??

Еве меил да му пратиме:vozbud:
[

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
А да го ангажираме Дејвид Ајк некако да го лоботомира Хамнеи да се откаже од нуклеарните аспирации??

Еве меил да му пратиме:vozbud:
Се сомневам дека ајатолахот е заинтересиран за читање на книги каде и таквите како него се прикажани како зло, освен тоа добро е Карзаи да има каде ја пласира годинешната реколта...

Afghan drug war debacle: Blair said smashing opium trade was a major reason to invade but 10 years on heroin production is up from 185 tons a year to 5,800

Кој работи и греши, наивно е да се мисли дека cui bono принципот е апликативен насекаде. Живи луѓе, прават грешки и покрај нивната вродена добронамерност кон човековиот род...:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom