Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 март 2012
Мислења
2
Поени од реакции
2
Моментот кога не се знаеше дали ке преживеам !

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.094
MI se skrati zivotov, ja neznam so mislea igracive , ALegri totalno utka napravi so mesbah i El Sharavi. Akvilani od koa vleze po drugo bese odma se gleda. Abiati, Mexes top pa bomel posle koj imase 2-3 greski na sredina. Silva strsen kiks napravi se nadevam nema da praj ponataka. Ibra i robinjo nezna so da recam po pcueni igraci vecerva nemase od niv

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа дечки со среќа понатака и се надевам видовте што е квалитетен терен за играње, зеленило ово оно....;)
Натпреваров беше лудница, се можеше да се случи......Тоа е тоа, се гледаме во следна прилика......

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Мора да има козење за нас не можеме на раат една утакмица да изгледаме у пм..мислев дека е нешто слично како на Ријазор..подобро да победеа дома 1-0 немаше вака да изиграат.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
јас си бев смирен цела утакмица...значи свака част на Крка за диазепамот...
Абе ми смрзна гомното бе во дебелото црево лелелеле
Но гледам пцуете по играчи кои цел месец растур праат,не е фер,Месба не беше така лош,јас повеке го кривам Емануелсон кој не му даде Никаква подршка.
Абијати ,Бомел и Мексес зверови невидени,искуството на Бомел мислам дека беше клучно,само кај него топката беше на сигурно иако стравував дека втор жолт ке јаде.
И на крај цела одговорност ако не се пласиравме ке одеше кај Алегри. човеко денеска излезе со 4=3=3 која не најкатастрофална за нас поготово со тројца себичњаци во нападот,незнам што му беше на Макс па вакв офанзива нема употребено ни со една Чезена или Новара а камо ли на утакмица кај што ке браниш 4-0. Јес да немаше клупа и зеде 3 голмани али нека го ставеше Тиаго во средни да ренда со Бомел а замброта стопер.
и на крај на коментаторот од канал % да му ебам се по список,толку некој да го хејтува на Милан досега немам видено, исто и на судијата кој му даде жолт на Нонерино дека го уверуваше дека тој не играл со топка после слободниот на Ибра.
КАКО И ДА Е ЧЕСТИТКИ БРАКА И ЛЕСЕН ЖДРЕП....

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
MI se skrati zivotov, ja neznam so mislea igracive , ALegri totalno utka napravi so mesbah i El Sharavi. Akvilani od koa vleze po drugo bese odma se gleda. Abiati, Mexes top pa bomel posle koj imase 2-3 greski na sredina. Silva strsen kiks napravi se nadevam nema da praj ponataka. Ibra i robinjo nezna so da recam po pcueni igraci vecerva nemase od niv
јас си бев смирен цела утакмица...значи свака част на Крка за диазепамот...
Абе ми смрзна гомното бе во дебелото црево лелелеле
Но гледам пцуете по играчи кои цел месец растур праат,не е фер,Месба не беше така лош,јас повеке го кривам Емануелсон кој не му даде Никаква подршка.
Абијати ,Бомел и Мексес зверови невидени,искуството на Бомел мислам дека беше клучно,само кај него топката беше на сигурно иако стравував дека втор жолт ке јаде.
И на крај цела одговорност ако не се пласиравме ке одеше кај Алегри. човеко денеска излезе со 4=3=3 која не најкатастрофална за нас поготово со тројца себичњаци во нападот,незнам што му беше на Макс па вакв офанзива нема употребено ни со една Чезена или Новара а камо ли на утакмица кај што ке браниш 4-0. Јес да немаше клупа и зеде 3 голмани али нека го ставеше Тиаго во средни да ренда со Бомел а замброта стопер.
и на крај на коментаторот од канал % да му ебам се по список,толку некој да го хејтува на Милан досега немам видено, исто и на судијата кој му даде жолт на Нонерино дека го уверуваше дека тој не играл со топка после слободниот на Ибра.
КАКО И ДА Е ЧЕСТИТКИ БРАКА И ЛЕСЕН ЖДРЕП....
Сериозен си за Ѕамброта како стопер?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ибра и Робињо катастрофа.. Не требеше да излези Ел Шарави туку Робињо требаше да оди аут!
Преодна оценка му давам само на Мексес, Абијати и до некаде на Вам Бомел. Друго све катастрофа..
За првиот гол мислам дека Абате можеше да интервенира некако, вториот гол беше грешка на Силва која не ја има направено ни Бонера, а за пеналот мислам дека Ночерино беше крив, тој го турна и овој се сопна на Мезбах и падна.
Како и да е се надевам дека Алегри, Ибра, и Робињо добија некаква лекција за тоа што ги следи во 1/4 финале, без разлика дали ќе е Барса, Бенфика или Марсеј.
Морам да признаам и среќа не следеше, кога Абијати ја фати таа од Перси, чиста среќа. Ако влезеше тој гол опасно ќе беше, а шансите за Арсенал ќе продолжеа, а вака од кога го футна стивнаја сите.
Како и да е конечно 1/4 финале, ако сега ја научија лекцијата мислам дека можеме да одиме и до финале.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Не памтам кога последен пат Милан им поклонил на противниците не еден, не два туку три гола ...

Неможам да го смилам тоа никакво тимче Арсенал.

Kajgana Shop

На врв Bottom