- Член од
- 6 март 2012
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 2
Моментот кога не се знаеше дали ке преживеам !
Помина чедо, готово е!Моментот кога не се знаеше дали ке преживеам !
Да покажеш со прст према некој после пораз е најлесно.
Колку само беше статичен денеска , мрзеше го да трча еј.
А да ,
MI se skrati zivotov, ja neznam so mislea igracive , ALegri totalno utka napravi so mesbah i El Sharavi. Akvilani od koa vleze po drugo bese odma se gleda. Abiati, Mexes top pa bomel posle koj imase 2-3 greski na sredina. Silva strsen kiks napravi se nadevam nema da praj ponataka. Ibra i robinjo nezna so da recam po pcueni igraci vecerva nemase od niv
Сериозен си за Ѕамброта како стопер?јас си бев смирен цела утакмица...значи свака част на Крка за диазепамот...
Абе ми смрзна гомното бе во дебелото црево лелелеле
Но гледам пцуете по играчи кои цел месец растур праат,не е фер,Месба не беше така лош,јас повеке го кривам Емануелсон кој не му даде Никаква подршка.
Абијати ,Бомел и Мексес зверови невидени,искуството на Бомел мислам дека беше клучно,само кај него топката беше на сигурно иако стравував дека втор жолт ке јаде.
И на крај цела одговорност ако не се пласиравме ке одеше кај Алегри. човеко денеска излезе со 4=3=3 која не најкатастрофална за нас поготово со тројца себичњаци во нападот,незнам што му беше на Макс па вакв офанзива нема употребено ни со една Чезена или Новара а камо ли на утакмица кај што ке браниш 4-0. Јес да немаше клупа и зеде 3 голмани али нека го ставеше Тиаго во средни да ренда со Бомел а замброта стопер.
и на крај на коментаторот од канал % да му ебам се по список,толку некој да го хејтува на Милан досега немам видено, исто и на судијата кој му даде жолт на Нонерино дека го уверуваше дека тој не играл со топка после слободниот на Ибра.
КАКО И ДА Е ЧЕСТИТКИ БРАКА И ЛЕСЕН ЖДРЕП....
Покрај Силва и Мексес и со неговото искуство 100 постоСериозен си за Ѕамброта како стопер?
Башка и Фламини лев бек, мерациПокрај Силва и Мексес и со неговото искуство 100 посто