а дека знаеш дека е гадно ако не си пробала? x]]E seaaa Zlobnica ako ti goltash devojko nemora da znaci deka site treba da go praat toa Ja licno u toa ne gleam nikakvo zadovolstvo ni za zenskoto a ni za maskoto osim toa sho maskite se palat poshto golem procent od zenskite ne bi go napraile toa -pa zatoa ne ni mislam deka devojkite treba da goltaat za da im pruzat satisfakcija na maskite deka nivnata devojka GOLTNALA! ... a i deka e gadno -gadno e t.e eve gleam za kogo kako Moze gresam.....
А ти од дека знаеш дека е добро ако не си пробал?а дека знаеш дека е гадно ако не си пробала? x]]
Ти 100% си невин по муабетиве што ги правишНишто, кулираме 10-15 мин, нежности, галења прегратки, лежење па после се фаќаме за главната работа ... Абе сега не знам за другите али мене гадно ми е а и неа и е гадно, едноставно има луѓе што се гадат ебаго разберете ...
--- надополнето: 1 февруари 2012 во 14:09 ---
Исто ко сам да сум си го пушел испаѓа ако ја залапаш ... мое размислување си е јбг ...
епа не сум геј..А ти од дека знаеш дека е добро ако не си пробал?
пробај де лизни, од прва рака ке знајш.Ај за тие што имаат пробано: - Гадно е или не е гадно ?
to proba pa sega znaes ? jako.. ama ne falaпробај де лизни, од прва рака ке знајш.
и после нормално ке кажиш.
Me iznasmea, kradam status...backiNa zenata polesno ke i ja napolnis ustata nego pametot.