Ај објасни ми подобро што треба за ова ја спуштив оваа програмава се рег све .. и не знам што треба да правам .. ако сакаш пушти ми пп или преку фб или скајп нешто подобро да ми објасниш . фала од напред
--- надополнето: 5 март 2012 во 17:33 ---
http://www.anno1777.com/index.php?i=270085
оваа страна е нешто како е-републик .. само што овде може да заработите пари .. играњето е слично како на е-републик сега ја видов странава па се рег и гледам има луѓе што имаат земено пари ..
instaliras softver i odvreme navreme ti izleguvaat reklami desno vo kose,ides na download software i bidejki microsoft ni e piraterija koga ke go vklucis kompj. ke ti iskaca vakov error,i klikni ok ke se izgubi (0xc0000135),
ama da ne ti iskaca error instaliraj od microsoft program
Install A Newer NetFrameWork from Microsoft Here.
eve ti na slika pocrtano

na den sam do 0.100 centi ke vadis,ne e mnogu ama kako standard clen mozes da kupis 20 referal share 5 $ edna,(porano prodavaa referali,ama ne bile site aktivni i resija vaka da delat karot od referali)na den ti dava 0.110 centi za 60 dena kolku trae dobivas 6.6 $ i plus 1 $ ti stavaat account balance i 2 na add funds,toa se uste plus 3 $.sega dobro e ako imas na alerpay da kupis edna,2,3 referal share po 5 $ i karot od account balance go refrlav na add funds i kupuvav nov referal share ednas vo 7 dena,
a ako ne mozes da instaliras softver,idi na click for cash i minimum gledaj 10 reklami na den za da dobies referal share
eve na slika sum ti pocrtala

stranava e od avgust,se nadevam ke trae,ja da ne te ubeduvam da ne me pcues