L
Löwe
Гостин
Истото што и Лук Волтон.Може некој да ме просветли, што кур бара Трој Марфи у Лејкерс?
Истото што и Лук Волтон.Може некој да ме просветли, што кур бара Трој Марфи у Лејкерс?
Само што Волтон не игра 20 мин.Истото што и Лук Волтон.
Америве ептен го реметат Волтон за неиграњето... има и јаки заебанции...Истото што и Лук Волтон.
Да ама, Марфи и не е толку лош, знае да врзе и 2-3 тројки во натпревар.Само што Волтон не игра 20 мин.
Знае и бунари да мава како преескаДа ама, Марфи и не е толку лош, знае да врзе и 2-3 тројки во натпревар.
Доминираа мај ес под обрачите, 18 офанзивни имаа Мајами,поише и од дефанзивни што напраиле, нешто што не смееше да се дозволи во ситуација кога Бош не играше.Инаку за денешната утакмица неможам да замерам на никој сите беа на ниво а посебно под обрачите доминиравме![]()
Заблагодари се на новиот скаутинг тим на Џим Бас.Може некој да ме просветли, што кур бара Трој Марфи у Лејкерс?
Ништо од Рашид, во Мајами ќе одел а најмногу моментално се збори за Фелтон во замена на Блејк и Морис мислам дека.Истотака и Ламар сакал да се врати во Лејкерс но сепак тоа да биде обострано поради правилата на НБА тоа нема да може да се случи до 1 јули.Нема некоја новост за некој трејд?
. Ама кажете ми како овој нов „подобар„ скаутинг тим на ЛА не успеа, на пример, да го „примети„ еден Лин Џереми кој од Голден Стејт можеа да го земат за ништо??
Џери Бас. Врати се!!
После Хјустон, ја зафркнаа работата.The Lakers were not able to sign Lin after he was waived by Golden State because the Houston Rockets put in a waiver claim for him and were rewarded his rights because they had a worse record than the Lakers last season. The Lakers did not put in a waiver claim for Lin after he was cut by Houston and he was snapped up by New York.