Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Дариус Морис.

Прв пат го гледам рукиво Морис со асална минутажа... сосема пристојно игигра, солидно и без глупи грешки. За дваестина минути, 4 асистенции и 7 поени со 2 од 3 шут.
Браун дефинитивно треба повеќе да го игра, одбрана секако изигра подобро од Блејк (и од Фиш).

i

Дерек Фишер.

3b26dc07169b44d855d18258b416674d-getty-137242812.jpg

Ова е тоа за што ЛА треба да го користат Фиш, кога се решава утакмицата и најмногу 15-20тина минути по натревар.

Michael Jordan says Kobe Bryant is the only player, apparently past or present, that has earned the right to be compared with his Airness (y)

True story MJ.

And Kobe says that Chris Paul is the only player other than reigning MVP Derrick Rose that possess the same drive and desire to be the best of the very best that he does :
“He’s a dog. He’s going to fight to win, and not too many teams can deal with him. Chris Paul is really the only other guy in the league, other than Derrick Rose, who also has that competitive edge.”​

Мамата Штерн, мамата. :place:

Овоа ќе биде срамота денеска.

Koja греота се елеј чоече, г-р-е-о-т-а, пола од играчиве ни у Работнички не би ги земал, делуваат ... просечно и тажно.
Коби не заслужува ваков тим, најсикрено, незнам што е пофрустрирачки за него, разводот низ кој поминува или овој беден Лејкерс у кој игра.

Браун за ништо не го обвинувам, со ваков тим тие се можностите.

31 поен у прво полувреме. :eek:
Шутон за 3 why oh why, цела ебана сезона, Орландо у 1 натпревар го поминува бројот на реализирани тројки кој ЕлЕј го има цела оваа сезона, језиво, и подршката која ја имаат од клупата ... морбидно.

Теков на натпреваров не се разликува многу од оној вчера, очекувано во секој случај, реално, со home sweet home екипава очекуем само дома ако ништо друго достојно да се носат против вакви тимови, на гости се мачкина кашлица.
--- надополнето: Jan 21, 2012 3:18 AM ---
Ја уништи утакмицана оној гадон од судија, све да му еам, креле глупо.
Наместо напад на Елеј при 8 негатива до која ептен тешко дојдоа, суди техничка за Коби зашто се бунеше што судијата им подари топка на Орландо и дојдоа до плу 11, а сеа и плус 14, готово е, после ова нема враќање, вака бар колку толку и конечно интересен стана мечов.

со секој пораз се повеќе и повеќе ги колнам Штерн и компанија..

уште повеќе ме плаши помислата дека нема сезонава да земат квалитетен плеј, а и за D12 покрај толку муабети, мислам дека ни он нема да сака да дојде во Лејкерс

со моменталниов тим, ништо повеќе од прва рунда плеј-оф не очекувам

Освен асален плеј, мора и друг тренер, не зезајте.
Дајте ми некој асален аргумент со кој ќе уверите дека Браун е тренер за Лејкерс? Типов е изгубен до даска, не му ја разбирам играта што сака да ја наметне, се се чека на Коби, кружи таа топка, и на крај пак во рацете на Коби. Велат, играл јака одбрана, дај бе не заебавај, помизерна игра во одбрана од сезонава нема.

LA three распалија вечерва, се на се Гасол - Бајнам - Коби дадоа 84 поени од 105те на Лејкерс.
Нема, јебига, тоа е условот, овие тројца да искинат, Коби 35 уз 14 скока, цар.

Победа на гости конечно, после онаа над Јута која дојде во продолженије, искрено не очекував триумф против доста сјебан тим сезонава па се надевам ова ќе го искористат ко отскочна штица за нив, сега играат со Шарлот дома, 100% тепаат па следи серија од 6 гостувања, од следниве 12 средби 9 ги играат на гости.

LA three распалија вечерва, се на се Гасол - Бајнам - Коби дадоа 84 поени од 105те на Лејкерс.
Нема, јебига, тоа е условот, овие тројца да искинат, Коби 35 уз 14 скока, цар.

Победа на гости конечно, после онаа над Јута која дојде во продолженије, искрено не очекував триумф против доста сјебан тим сезонава па се надевам ова ќе го искористат ко отскочна штица за нив, сега играат со Шарлот дома, 100% тепаат па следи серија од 6 гостувања, од следниве 12 средби 9 ги играат на гости.
Од тие 9 искрено и со 4 победи сум задоволен. Незнам мислев дека имаме шанси за до полуфинале барем на запад, ама со ова темпо, добра е ако воопшто стасаме до плејоф

Kobe Bryant (35 points, 14 rebounds) became the Lakers all-time leader in field goals made in the Lakers' 106-101 road win against the Timberwolves on Sunday night.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom