NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
L

Löwe

Гостин
Ее и ваќе плачете бе а камоли да не беше пичкарскиот потег на штерн и гомното кјубан па да го донесеа крис пол тек тогаш ќе имаше цимолење на форумов :) не дека ваќе го нема си знаат они како што иде при крај сезоната коби све појак и појак е
Да не беше тој потек на Штерн, поразите на Лејкерс ќе беа еднакви колку и прстените на Леброн.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи колку ги мразам овие Лејкерси и онај лигушот брајант..не дека ми згрешиле нешто туку ссите се научиле за нив да навиваат малишаните и оние кои два пати во животот кошарка имаат гледано..како Милан во фудбалот се..пу ѓупци..ама па реално онај Брајант е играчина да сиби векот..од кога му ја е*аја женаму како нинџа игра посебно со маската дополнително измотивиран е..а Сполстра се покажа денес одлично..не знам зошто Батије го држеше Брајант цела утакмица кога гледа дека не оди така..па смени бе чоек закачи му го Џемјс тој е посилен,побрзпоскочен од Батије..ајде Вејд неможи поинфериорен е ама овој со потезите ја претера..целиот тим на Мајами е циркуз и според мене пак ќе плачат оваа година во финалето..но овој пат од Оклахома и нинџите Вестбрук и Дурантула.....штета само што ќе го остават играч како Дерик Роуз без пртсен овие години:(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
Нема туку така лесно да дојде Мајами до финалето, верувај, а една од главните причини е токму тимот за кој игра дечкото што го спомна последен у постот.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
кој ви е светомир ..?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Слаба игра на Мајами, заслужена победа на Лејкерс, од наредна би требало пак да си фатиме ритам.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
NAMESTENI NATPREVARI

Veke podolgi godini rabotime niz Evropa so namestenite natprevari, imame dolgogodisno iskustvo vo nasata rabota koja sto ja rabotime profesionalno. Razbravme deka vo Makedonija postojat mnogu sajtovi i blogeri kako i individualni licnosti koi sto vi gi nudat netocnite informacii za navodno namesteni natprevari , kade sto ishodot ne e bas onaka kako sto tie ve informiraat.
Zatoa odlucivme da oformime kanal na informacii i za vas vo Makedonija, sega mozete i vie vo Makedonija da zapocnete da gi doznavate namestenite natprevari pred nivnoto zapocnuvanje za da mozete da profitirate i vie od niv. Morame da imame kupuvaci na natprevarite za da gi zadrzime kanalite na informacii za nas na Balkanot, a seto toa e dobro kako za mene taka i za vas.
Koga go citate seto ova znaeme deka ste malku skepticni, no ne zaboravajte deka samo tie sto se dvoumat mozat da izgubat bidejki natprevarite se sekogas tocni i nasata rabota se odviva na dosta organiziran i odgovoren nacin sprema site vas koi sto ste spremni da zapocnete preku nas da gi dobivate natprevarite. Veke imame golem broj kupuvaci na natprevarite pa dokolku postoi zainteresiranost i od vasa strana mozete i vie da stanete del od mnogute koi sto veke zarabotuvaat od nasite informacii.
Moeto ime e Boban Kovakov, jas sum zadolzen za vasiot reon na Balkanot.
Ne rabotime so natprevari pod 2.00 koeficient, tie mozat da dostignat I do 30.00 koef.
Mozete da me kontaktirate na sledniov e-mail: kovakovboban@yahoo.com

Za podetalni informacii i za toa kako da gi dobiete natprevarite prasajte me preku e-mail.
Ти нормален ли си?

Kajgana Shop

На врв Bottom