Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај, му ја намести на Роналдо за првиот, додаваше до Кака кога овој даде гол, му подаде на Роналдо коа имаше шанса 1 против 1 ама шутираше во голманот. Напаѓач е сака и тој да шутне ебагоЕдинствено што не му чини на Пипита е што е себичен...
Добро е и некој друг слуша глупости од ова мулево.Еспањол нема постигнато гол од 2008мата минута![]()
10ти корнер, колку да биде делливо со бројот на голови.Добро е и некој друг слуша глупости од ова мулево.
Филе?Запознавајќи ги разликите, слушајќи ги коментарите, гледајќи ги и вклучувајќи се како дел од средина на „периконите„ (за потребите на моите фудбалски истражувања) и дефинитвно можам да ви потврдам дека единствениот „театар„ кој сите во цела Шпанија знаат како ќе заврши, без исклучоци, се токму натпреварите помеѓу Реал Мадрид (од Мадрид) и Реал Мадрид (од Барселона-RCD Espanyol).
Абе џабе се палите, ни ја пушти Еспањол оваа за да им избегаме некој бод на барса. Сигурен извор од чоек што живее у Шпанија(никогаш нема да погодите кој)
Запознавајќи ги разликите, слушајќи ги коментарите, гледајќи ги и вклучувајќи се како дел од средина на „периконите„ (за потребите на моите фудбалски истражувања) и дефинитвно можам да ви потврдам дека единствениот „театар„ кој сите во цела Шпанија знаат како ќе заврши, без исклучоци, се токму натпреварите помеѓу Реал Мадрид (од Мадрид) и Реал Мадрид (од Барселона-RCD Espanyol).
Абе џабе се палите, ни ја пушти Еспањол оваа за да им избегаме некој бод на барса. Сигурен извор од чоек што живее у Шпанија(никогаш нема да погодите кој)