Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Од темата Најсекси Македонки - „милферици“? (+фото) :pos:шампиони

Не заебавај, Лила е ниска и личи на некоја која избегала од Шутка, али многу шминка си го прави своето, ако и врзиш една на Лила, мислиш како димна бомба да била фрлена пред тебе.
bi stavil slag na gradite i bi gi lizel cela tuba slag bi potrosil

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Како Латас го коментира поразот од Луксембург?

Македонија загуби од Луксембург со 2:1, одличен резултат, браво момци. За сите оние кои не мислат така, само нека се потсетат дека во времето на СДСМ загубивме од Андора со 1:0, не постигнавме гол, сега хероите дадоа гол, одличен успех!
:icon_lol:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
во темата кај што типката се фали дена на дечко и му бил многу голем мачорка ја достигна кулминацијата!
Пффф...слаб е дечко ти, на мојов коа ќе му се дигне, ја алишта пружам на него.
брао мачорке ме изнасмеа !!!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Во темата Една година бензин по 50 денари литро или Скопје 2014?
Број на маринирани печурки во 1965 во Влае по број на жители у Таџикистан, кога ќе се споредат со сантиметри на израснати нокти кај граѓаните од село Инџиково, одма се гледа дека оправдано е бензинот да биде 85 денари, па дури и цената е ниска, треба да се качи уште, а ако на тоа се земат анкетите на независните „Гоце Делчев“ „Александар шеснаести“ и институтот за статистика којшто е финансиран директно од буџетот, ама им пркоси и одолева на наметнувањата од врвот... веднаш се гледа дека има простор цената да се качи докај 123 денари, но граѓаните треба да бидат уверени дека таа нема да оди до 124 ипол што е претерување.
Аааааааа умрев, од канцеларија ме избркаа :pos:

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Грција и Србија имаат шанси да станат Господари на целиот Балкан.....

Ај нека бидат Господари на прстенот, те молам. Тадиќ ќе биде Саруман а Пападимос ќе биде Саурон. Грујо ќе го правиме Фродо а Гандалф ќе биде Ердоган....Чек, не правиме измислени приказни тука?
:pos:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Во темата - Што сте кажале најсмешно за време на секс

јас сум повеќе романтичен него смешен во кревет, ама му се има десено на еден другар со женска му на првиот пат (нејзин): типот влегол за првпат така сефте а типката писнала од болка и типот и рекол „ќе одиш ли утре нашколо?“:jaj:
Се засркнав со кафето шо го пиев, умрев од смеење :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Во темата - Европа не смее да ја изгуби Грција

Грција е силна земја, а и геополитички се јаки, ЕУ неможе да си игра со нив, едноставно местоположбата на Грција не дозволува такво нешто.
:tapp::pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.
:tapp:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Алтернативна ортопедија....Самовилски ручек....

Постојат Самовили.
Татко коа бил млад(ми има кажувано) дека играл фудбал, и еден ден се шетал и после тоа играл фудбал, одеднаш го фатила кичмата и неможел да се исправи од болки, бил во болница се бил во ред, и тогаш отишле со мајка му кај некоја баба и таа му рекла да тој стапнал на место кај ручале Самовили и му рекла да оди да се замие на Самовилски води, татко ми отишол и откако се измил моментално се исправил и ги снемало болките..

Kajgana Shop

На врв Bottom