- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
so dolgata plava kosa....
slusajte sea .. toj tp go znaeme site.Ne znaete nikoj kakov e bil.Deka se drogiral mozno e.TIpkata koja bese do nego koga toj umre se vikase Irena.Od stip e tipkata.
Tipkata se ebese so site umproforci za vremeto na 99 vojnata vo Srbija i pravese taka pari.Bese somnitelna tipka.Okolu nea umrea 3 tipovi megu koi i Igor.
Igor bese Glumec pokraj nea pocina.Od stip edno momce perfekten ucenik na fakultet isto taka pocina.I uste eden.Bila povrzana so nekoi luge od policijata no podlaboko nisto ne znam.
Tipkata sega ima nad 40 godini. No so nea imav edna slucka.
Bev okolu 10/11 godini i nejnoto dete bese nekolku godinki.Bez tatko e deteto.I se sekjavam jas onaka se zaigrav so deteto i, i mi se svigase tetkata si go drkav na nea i mi bese film da ja pogledam malku, i vi se kolnam od nikade ete taka kako sto si sedese, gi rasiri nozete i odozdola vidov socna bricena banica maa faka ej !!!!Cel mesec go krsev na nea.
No kako i da e .. cudni sranja se desija okolu nea.Denes uste mi e krivo sto ne uspeav da i go bapnam oti stvarno bese dobra.Ja vikaa Irena Pinokio