Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Абе компир еден, ти за неписменоќа ќе збориш, јас се кладам да те прашам лице во лице што е подмет а што е прирок нема да ми дадеш одговор. Не се бламирај безпотребно кретеноиду еден дилетански.
Сигурен сум дека само на форум и фб си волку јак на зборови ,у живо си некое бубалче..али нема везе,„јак си“-АХАХАХАХАХХАХАХА
Ај прочитај шо ми пишал тој прво и види кој е за греота. Дали ние, навивачите на Милан или вие навивачите на Јуве.

Едит: Со исклучок на некои се разбира.
сите сте греота,ама ај да не ве коментирам....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Сигурен сум дека само на форум и фб си волку јак на зборови ,у живо си некое бубалче..али нема везе,„јак си“-АХАХАХАХАХХАХАХА

Имаш 15 години бе пријателе или стварно си затупен во мозоко ?

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Имаш 15 години бе пријателе или стварно си затупен во мозоко ?
Затупен не сум,иди со жути заедно учи македонски јазик,зашто „затупен“ како збор непостои...
иначе ич увце да не те боли колку имам јас,види ти колку имаш..
п.с не,немам 15,не се секирај ;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275

Нема проблем лепи ако сакаш ќе ти дадам фб и лични информации во инбокс па и во лице ќе ти го поставам прашањето изрази желба само ти. Па ќе видиме кој колку е јак во живо.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Премногу се толерира дебилизмов на одредена група поединци од кај јувенташиве а АПЕЛ до дечкиве од мојов фан клуб да не им враќаат на овие предебилни муабети.

Добро бе дечки,побогу,абе стварно мислите дека е местена или се заебавате?

Дај освестете се бе еј,ќе ви се смее чоек да ве прочита.
Милан денес поштено си заврши работа за пола саат и после си играше курот,Милан денес ги згази Палермо.
И немојте со тие оправдувања као имале суспендирани/повредени коа Милан глава не крена од тоа цела сезона. Дури ни денес не беше комплетен.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Затупен не сум,иди со жути заедно учи македонски јазик,зашто „затупен“ како збор непостои...
иначе ич увце да не те боли колку имам јас,види ти колку имаш..
п.с не,немам 15,не се секирај ;)
Не е убо да ти речам глуп.
П.С. „али“ и „у“ не постојат во македонскиот јазик па никој ништо не ти рече.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
иначе ич увце да не те боли колку имам јас,види ти колку имаш..(две точки?)
п.с не,немам 15,не се секирај(тука точката каде е ?) ;)
Кај болдираните букви треба да стојат големи.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Кај болдираните букви треба да стојат големи.
Брат ве молам олабавете и не им враќајте барем вие,глеаш дека се не се у реду,од коа знам за кајганава се такви.
Баталете ги,нека цепаат муабети какви сакаат ние ќе си прославиме победа у фан клуб и готово.

С

сашенко

Гостин
и не никој не тврди дека ве местат за шампиони ( немој да пастирате некој изливи на бес после дербито)
Serious dude?

E скапаниве гомнари пак почнаа да мешаат судии само за да ја освојат таа титула да се извадат од гомна во кои сами си влегоа,ќе ѓи стигне казна бе верујте.
Италијанска фудбалска мафија ... Јуве па Јуве...ај нека им биде јувентус шампион..

Сакаш да продолжам да барам?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде нека победи вечер Јуве, не за друго поинтересно да биде до крај на сезона.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
С

сашенко

Гостин
А кој плачел дека го местат гледаш и сега, на чиста победа, впрочем исто како цела сезона.:)
Улогите се менуваат секоја недела.После таа утакмица Јуве го местеле за шампион, сега после оваа утакмица Милан местел утакмици.Никад нема да заврши

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Нема проблем лепи ако сакаш ќе ти дадам фб и лични информации во инбокс па и во лице ќе ти го поставам прашањето изрази желба само ти. Па ќе видиме кој колку е јак во живо.
Што да правам со твој фб ???
иначе слободно постави прашање во живо,не е проблем
--- надополнето: 3 март 2012 во 20:34 ---
Не е убо да ти речам глуп.
П.С. „али“ и „у“ не постојат во македонскиот јазик па никој ништо не ти рече.
сакаш да се натпреваруваме кој подобро знае македонски јазик!?
--- надополнето: 3 март 2012 во 20:37 ---
Премногу се толерира дебилизмов на одредена група поединци од кај јувенташиве а АПЕЛ до дечкиве од мојов фан клуб да не им враќаат на овие предебилни муабети.

Добро бе дечки,побогу,абе стварно мислите дека е местена или се заебавате?

Дај освестете се бе еј,ќе ви се смее чоек да ве прочита.
Милан денес поштено си заврши работа за пола саат и после си играше курот,Милан денес ги згази Палермо.
И немојте со тие оправдувања као имале суспендирани/повредени коа Милан глава не крена од тоа цела сезона. Дури ни денес не беше комплетен.
приберис и ги твоите миленичиња,ти забегаваат по комшии.....
иначе незнам кој се дебили,ние или вие што за секој пораз Јуве ви е крив;За секој црвен картон,Јуве ви е крив;ако не освоите незнам што,Јуве ви е крив....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom