- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 2.746
- Поени од реакции
- 1.288
море среќа овие Милан да начекаат во Палермо село без кучиња........сето суспендирано и повредено баш сега се најде
Тргнани се да ја наместат титулава овиеЦ ц ц местачи прва класа овие Милан ..
^ Да бе, а Милан еден состав што има упм, види го само средниот ред.море среќа овие Милан да начекаат во Палермо село без кучиња........сето суспендирано и повредено баш сега се најде
Не бе, Јувентус ја наместил и оваа шо збориш.Кај Милан местат, ќути не збори глупостиСекако, откако се договорија Зампарини и Галијани
Греотки сме, шо да прајме :/ Немаме видено титула веќе 6 годиниИскрено за греота сте вие навијачите на Јувентус.
Не е тоа причина да пишувате такви патетични коментари.Греотки сме, шо да прајме :/ Немаме видено титула веќе 6 години
Оди заврши основно бе,неписмен еден....Искрено за греота сте вие навијачите на Јувентус.
Не знаев дека има, дебил сум
Едно другарче, навивач на јуве нормално, вчера ми вика утре Миколи поздрави и честитки ќе ви дели и папа ќе му речите на титулата.
Сега на полувреме му пишам, Ибра му рече папа на Палермо и добредојде на титулата.
Коментари на навивачиве на милан....АХАХХАХАХАХАХАХАХХАА.....зашто се најаки не за другоМора некако да се излечат раните од Јуве ако ако нека има борба до крај.Поздрав!
Абе компир еден, ти за неписменоќа ќе збориш, јас се кладам да те прашам лице во лице што е подмет а што е прирок нема да ми дадеш одговор. Не се бламирај безпотребно кретеноиду еден дилетански.Оди заврши основно бе,неписмен еден....
Кај виде дека сум за милан ќорав еден хахахахаОди заврши основно бе,неписмен еден....
--- надополнето: 3 март 2012 во 19:48 ---
Коментари на навивачиве на милан....АХАХХАХАХАХАХАХАХХАА.....зашто се најаки не за друго
п.с лечат рани од јувентус АХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА
Ај прочитај шо ми пишал тој прво и види кој е за греота. Дали ние, навивачите на Милан или вие навивачите на Јуве.Коментари на навивачиве на милан....АХАХХАХАХАХАХАХАХХАА.....зашто се најаки не за друго
п.с лечат рани од јувентус АХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА