Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
море среќа овие Милан да начекаат во Палермо село без кучиња........сето суспендирано и повредено баш сега се најде:facepalm:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
море среќа овие Милан да начекаат во Палермо село без кучиња........сето суспендирано и повредено баш сега се најде:facepalm:
^ Да бе, а Милан еден состав што има упм, види го само средниот ред.
Џабе зборите, си гази Милан во Италија и тоа доста добро, без некоја потешкотија знае да даде гол, кога ќе се вратат Боатенг и Аквилани уште подобри ќе бидат.
Штета еден играч како Ибра да нема титула во ЛШ, ама што знаеш, го изгазија Арсенал, може ќе гураат далеку во ЛШ.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Искрено за греота сте вие навијачите на Јувентус.
Оди заврши основно бе,неписмен еден....
--- надополнето: 3 март 2012 во 19:48 ---
Не знаев дека има, дебил сум :D
Едно другарче, навивач на јуве нормално, вчера ми вика утре Миколи поздрави и честитки ќе ви дели и папа ќе му речите на титулата.
Сега на полувреме му пишам, Ибра му рече папа на Палермо и добредојде на титулата.
Мора некако да се излечат раните од Јуве ако ако нека има борба до крај.Поздрав!
Коментари на навивачиве на милан....АХАХХАХАХАХАХАХАХХАА.....зашто се најаки не за друго
п.с лечат рани од јувентус АХАХХАХАХАХАХАХАХХАХА

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
патетики ..... убава тактика да ја префрлате топката кај миланезите ама вие плачете од почеток на сезона како е светот против вас ,и не никој не тврди дека ве местат за шампиони ( немој да пастирате некој изливи на бес после дербито) , тоа што ви удри таљавенто васпитна на дербито нормално дека ќе го користат другите фанови да ви маваат сеир миланезите најмногу пошто им ги отековте мудите :). така да баталете ја иронијата не се сите овде ко тимче и кировски па да ви упали тоа.

и за крај поздрав од сицилиja ........................ oh nooooooooooooooooooooooooooooo ......

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Абе компир еден, ти за неписменоќа ќе збориш, јас се кладам да те прашам лице во лице што е подмет а што е прирок нема да ми дадеш одговор. Не се бламирај безпотребно кретеноиду еден дилетански.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
--- надополнето: 3 март 2012 во 19:48 ---

Коментари на навивачиве на милан....АХАХХАХАХАХАХАХАХХАА.....зашто се најаки не за друго
Кај виде дека сум за милан ќорав еден хахахаха

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај прочитај шо ми пишал тој прво и види кој е за греота. Дали ние, навивачите на Милан или вие навивачите на Јуве.

Едит: Со исклучок на некои се разбира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom