Баш вчера на другар му реков за Вини, тиња ми е и мене, чудна работа, тимови со таков потенцијал, поготово Мајами, да бидат водени од луѓе кои не гарантираат голем успех. Исто и Њујорк.Споелстра ако е лош шо да кажиме за Вини?!
Не го тупиме. Му фаќаме сеир ко што му фаќа и цела Америка и цел свет. Он самиот си е крив за тоа со своето однесување...Ај не го тупете. .
Тоа е грешка на тренерот што не ги пушти шутерите да ја рашират играта малку за да може ЛеБрон да добие повеќе простор, или евентуално да додаде на шутер а не на крилен центар.Финтата е шо Хаслем кој имаше 4 поени у никој случај не требаше да решава, или Вејд, или Леброн, Леброн и сам виде каков кош даде за 97-94, боље на него да се ослониш или Вејд ... отколку на Хаслем, па макар и цел противнички тим им е на грб качен.
Америве мислам дека повеќе му замеруваат на Леброн што подава отколку пример, да утне во вакви моменти, ништо страшно.
Секоја утакмица вакво нешто ко ќе се деси можиш да најдиш теми со над 50+ страници на полно американски форумиНе го тупиме. Му фаќаме сеир ко што му фаќа и цела Америка и цел свет. Он самиот си е крив за тоа со своето однесување...
п.с. немој сеа некој да ме цитира со: Коби ова, Коби она.... излишна е таа дискусија!
Да.Да да, Споелстра целеше на ваква акција ... за Хаслем.
Вејд и тренерот се криви за поразов најмногу, вејд со неговите нерезонски фаули, промашеното слободно на крај, Споелстра со акцииштево за Хаслем, ризикуваше и ризикот ич не му се исплатеше, јебига.
абе лани Бостон беа први на истокот пред ол стар па шо, по таа логика мајами ги исплеска лејкерс во ЛА со 15 разлика....гледај за оваа годинаЌе видиме утре колку ќе им се оствари тој просек, не заборавајте дека лани Лејкерс после Ол Старот имаја 8-0 серија.
Kobe to LeBron at the All-Star finish: You got to shoot that ball man!
http://www.nba.com/video/games/jazz/2012/03/02/0021100536_mia_uta_recap.nba
Ај не го тупете. Хаслем имаше отворен шут после додавањето од ЛеБрон. Не е ЛеБрон крив што овој промаши зицер. Да шутираше ЛеБрон веројатно ке промашеше пошто беше удвоен и после ке кењавте зашто не ја додал на Хаслем кој бил отворен.
Ако некој ја усра тоа е Вејд со аматерските фаули и промашеното слободно.