NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.395
Неам зборови, за Леброн треба добар психолог, тренериште, пакет се у едно да има тој на клупа, а не Споелстра кој е само талентиран тренер и ништо повеќе во моментов. До тој момент Леброн беше лидер на екиата и ги врати у игра и скоро и да им донесе победа ... ама.
Како и да е, ако не Леброн, Вејд, а не ХАСЛЕМ. :eek:

А што се однесуе до Коби, ова со повредава добро му дојде, го активираше ѕверот у него, што се тиче мене нека не ја трга маскава до крај на сезона. Елеј се вратија колку толку, се консолидираа и ако извлечат некој асален трејд повторно се враќаат надежите за борбата за титулата, само да немаат проблеми со повредите, пред Се алудирам на Бајнам кој такоџе игра одлична сезона.
--- надополнето: 3 март 2012 во 16:03 ---
Споелстра ако е лош шо да кажиме за Вини?!
Баш вчера на другар му реков за Вини, тиња ми е и мене, чудна работа, тимови со таков потенцијал, поготово Мајами, да бидат водени од луѓе кои не гарантираат голем успех. Исто и Њујорк.

Америка, јебига. :D

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Ај не го тупете. Хаслем имаше отворен шут после додавањето од ЛеБрон. Не е ЛеБрон крив што овој промаши зицер. Да шутираше ЛеБрон веројатно ке промашеше пошто беше удвоен и после ке кењавте зашто не ја додал на Хаслем кој бил отворен.

Ако некој ја усра тоа е Вејд со аматерските фаули и промашеното слободно.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.395
Финтата е шо Хаслем кој имаше 4 поени у никој случај не требаше да решава, или Вејд, или Леброн, Леброн и сам виде каков кош даде за 97-94, боље на него да се ослониш или Вејд ... отколку на Хаслем, па макар и цел противнички тим им е на грб качен.
Америве мислам дека повеќе му замеруваат на Леброн што подава отколку пример, да утне во вакви моменти, ништо страшно.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ај не го тупете. .
Не го тупиме. Му фаќаме сеир ко што му фаќа и цела Америка и цел свет. Он самиот си е крив за тоа со своето однесување...

п.с. немој сеа некој да ме цитира со: Коби ова, Коби она.... излишна е таа дискусија!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Финтата е шо Хаслем кој имаше 4 поени у никој случај не требаше да решава, или Вејд, или Леброн, Леброн и сам виде каков кош даде за 97-94, боље на него да се ослониш или Вејд ... отколку на Хаслем, па макар и цел противнички тим им е на грб качен.
Америве мислам дека повеќе му замеруваат на Леброн што подава отколку пример, да утне во вакви моменти, ништо страшно.
Тоа е грешка на тренерот што не ги пушти шутерите да ја рашират играта малку за да може ЛеБрон да добие повеќе простор, или евентуално да додаде на шутер а не на крилен центар.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.188
Поени од реакции
46.395
Да да, Споелстра целеше на ваква акција ... за Хаслем.
Вејд и тренерот се криви за поразов најмногу, вејд со неговите нерезонски фаули, промашеното слободно на крај, Споелстра со акцииштево за Хаслем, ризикуваше и ризикот ич не му се исплатеше, јебига.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Не го тупиме. Му фаќаме сеир ко што му фаќа и цела Америка и цел свет. Он самиот си е крив за тоа со своето однесување...

п.с. немој сеа некој да ме цитира со: Коби ова, Коби она.... излишна е таа дискусија!
Секоја утакмица вакво нешто ко ќе се деси можиш да најдиш теми со над 50+ страници на полно американски форуми
еве на пример за вчера - http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=254192

навистина похејтана атлета нема во светот

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Да да, Споелстра целеше на ваква акција ... за Хаслем.
Вејд и тренерот се криви за поразов најмногу, вејд со неговите нерезонски фаули, промашеното слободно на крај, Споелстра со акцииштево за Хаслем, ризикуваше и ризикот ич не му се исплатеше, јебига.
Да.

L

Löwe

Гостин
Мислам дека дербиво во Недела Лејкерс - Мајами доаѓа во најдобар момент за Лејкерс. Коби во топ форма, конечно и Фишер и Ворлд Пис мрднуваат од мртва точка, клупата на Лејкерс мрднува од мртва точка, а Мајами не се нешто посебно јаки последно време, Бош не сум сигурен дали ќе игра в недела, во секој случај очекувам победа на Лејкерс

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
^За твоја информација Мајами имаа 9 победи со ред пред вчерашниот пораз
И то сите победи беа со просек од околу 15тина поени

L

Löwe

Гостин
Ќе видиме утре колку ќе им се оствари тој просек, не заборавајте дека лани Лејкерс после Ол Старот имаја 8-0 серија.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ќе видиме утре колку ќе им се оствари тој просек, не заборавајте дека лани Лејкерс после Ол Старот имаја 8-0 серија.
абе лани Бостон беа први на истокот пред ол стар па шо, по таа логика мајами ги исплеска лејкерс во ЛА со 15 разлика....гледај за оваа година

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
Kobe to LeBron at the All-Star finish: You got to shoot that ball man!

http://www.nba.com/video/games/jazz/2012/03/02/0021100536_mia_uta_recap.nba

Shoot the fucking ball ! :)
--- надополнето: 3 март 2012 во 20:50 ---
Ај не го тупете. Хаслем имаше отворен шут после додавањето од ЛеБрон. Не е ЛеБрон крив што овој промаши зицер. Да шутираше ЛеБрон веројатно ке промашеше пошто беше удвоен и после ке кењавте зашто не ја додал на Хаслем кој бил отворен.

Ако некој ја усра тоа е Вејд со аматерските фаули и промашеното слободно.

Леброн го удвојуваат во секој можен напад, цел ебан меч, секоја ебана вечер, па увек шутирал во првите 3 четвртини во тие мечеви, која е разликата ако е сега заден напад?!?!

Коби шутирал преку 3, Мајкл шутирал преку 4 играчи, па јебени Мело шутира преку тројца, Дурант им го даде на Орландо преку цел тим на Меџикси !!

the fucking MVP has to shoot the fucking ball, крај приче !!

Kajgana Shop

На врв Bottom