Добро бе мајката нормали ли сте вие ЕНТЕШЕ не сте слушналеИ што кога ќе се легализира ? Ќе можеш слободно да пушиш каде сакаш? Па кој ти брани сега ? Тие што најмногу сакат да се легализира се пријателите во Село Добрејци за "свињите" да престанат да им мрчат зошто "френките" им растеле толку високо.
If you know what I mean. Додека тие што си пушат мара за уживање ги боли стапот дали е легализирана или не, битно им е да е квалитетна. И да се легализира, што мислите право ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ќе препуши ? Мало сутра има луѓе на кој не им паѓа на памет цигара у уста да стават а камо ли Марихуана.
PS.
И баш ме интересира дали ја знае некој статистиката за Пушачи Vs. Непушачи на цигари во Македонија ?
Од тебе прв пат слушам и да ти кажам право воопшто не ми е јасно како успеале да стигнат до таква ситуација.Добро бе мајката нормали ли сте вие ЕНТЕШЕ не сте слушналене познавате некој што заради пушење марихуана бил во станица плакал казни , се влечкал по судови и сл ? ... божее божееее никој не ти бранел така било тоа -.-
Не е често ама така фино лепо затоа што е НЕЛЕГАЛНО момците од ЕНТЕШЕ си го прават своето и кога ќе најдат некој си го зимаат со нив па затоа е таа легализацијаОд тебе прв пат слушам и да ти кажам право воопшто не ми е јасно како успеале да стигнат до таква ситуација.![]()
Да, да 15 сумНе е често ама така фино лепо затоа што е НЕЛЕГАЛНО момците од ЕНТЕШЕ си го прават своето и кога ќе најдат некој си го зимаат со нив па затоа е таа легализацијаа бе момче бе момче бе колку години имаш 15 ?
Изглеа ти живееш на Марс.Да, да 15 сум
Инаку стварно не ми е јасно како може некој да го "најдат" дома на тараса или у двор кога ќе си запали Џоинт. Де расправај, или во парк нема веза било каде ( не сега у сред кафич, зш таму и цигари е забрането) на мене стварно не ми е јасно... Ќе ти дојде полицаец и ќе ти каже ти си дувал мара ај сега ќе те носам у станица па потоа у болница на преглед ?? Изгледа некој ти направил страшен филм за да се криеш ко глушец кога пушиш.![]()
имаш 500евра на заем ??Да, да 15 сум
Инаку стварно не ми е јасно како може некој да го "најдат" дома на тараса или у двор кога ќе си запали Џоинт. Де расправај, или во парк нема веза било каде ( не сега у сред кафич, зш таму и цигари е забрането) на мене стварно не ми е јасно... Ќе ти дојде полицаец и ќе ти каже ти си дувал мара ај сега ќе те носам у станица па потоа у болница на преглед ?? Изгледа некој ти направил страшен филм за да се криеш ко глушец кога пушиш.![]()
Немамимаш 500евра на заем ??
Грешка, на ЈупитерИзглеа ти живееш на Марс.
"Not sure what would Jesus do but I'm gonna smoke this joint." - God.Што би рекол Господ на ова прашање?
Тоа е и поентата, тој што сака да пуши ќе пуши и кога е легална и кога е забранета а тој што несака нема да пуши.И што кога ќе се легализира ? Ќе можеш слободно да пушиш каде сакаш? Па кој ти брани сега ? Тие што најмногу сакат да се легализира се пријателите во Село Добрејци за "свињите" да престанат да им мрчат зошто "френките" им растеле толку високо.
If you know what I mean. Додека тие што си пушат мара за уживање ги боли стапот дали е легализирана или не, битно им е да е квалитетна. И да се легализира, што мислите право ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ќе препуши ? Мало сутра има луѓе на кој не им паѓа на памет цигара у уста да стават а камо ли Марихуана.
PS.
И баш ме интересира дали ја знае некој статистиката за Пушачи Vs. Непушачи на цигари во Македонија ?
smeXsa ти пушиш џоинт ? Дека врска немаш што зборуваш !Да, да 15 сум
Дете прва работа гледаш дека ти викаат сите -.- значи не за џабе е нелегална нормално дека ќе факаат ....Да, да 15 сум
Братму има видено некој како пушиsmeXsa ти пушиш џоинт ? Дека врска немаш што зборуваш !![]()