Добро бе мајката нормали ли сте вие ЕНТЕШЕ не сте слушнале не познавате некој што заради пушење марихуана бил во станица плакал казни , се влечкал по судови и сл ? ... божее божееее никој не ти бранел така било тоа -.-И што кога ќе се легализира ? Ќе можеш слободно да пушиш каде сакаш? Па кој ти брани сега ? Тие што најмногу сакат да се легализира се пријателите во Село Добрејци за "свињите" да престанат да им мрчат зошто "френките" им растеле толку високо.
If you know what I mean. Додека тие што си пушат мара за уживање ги боли стапот дали е легализирана или не, битно им е да е квалитетна. И да се легализира, што мислите право ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ќе препуши ? Мало сутра има луѓе на кој не им паѓа на памет цигара у уста да стават а камо ли Марихуана.
PS.
И баш ме интересира дали ја знае некој статистиката за Пушачи Vs. Непушачи на цигари во Македонија ?
Од тебе прв пат слушам и да ти кажам право воопшто не ми е јасно како успеале да стигнат до таква ситуација.Добро бе мајката нормали ли сте вие ЕНТЕШЕ не сте слушнале не познавате некој што заради пушење марихуана бил во станица плакал казни , се влечкал по судови и сл ? ... божее божееее никој не ти бранел така било тоа -.-
Не е често ама така фино лепо затоа што е НЕЛЕГАЛНО момците од ЕНТЕШЕ си го прават своето и кога ќе најдат некој си го зимаат со нив па затоа е таа легализација а бе момче бе момче бе колку години имаш 15 ?Од тебе прв пат слушам и да ти кажам право воопшто не ми е јасно како успеале да стигнат до таква ситуација.
Да, да 15 сумНе е често ама така фино лепо затоа што е НЕЛЕГАЛНО момците од ЕНТЕШЕ си го прават своето и кога ќе најдат некој си го зимаат со нив па затоа е таа легализација а бе момче бе момче бе колку години имаш 15 ?
Изглеа ти живееш на Марс.Да, да 15 сум
Инаку стварно не ми е јасно како може некој да го "најдат" дома на тараса или у двор кога ќе си запали Џоинт. Де расправај, или во парк нема веза било каде ( не сега у сред кафич, зш таму и цигари е забрането) на мене стварно не ми е јасно... Ќе ти дојде полицаец и ќе ти каже ти си дувал мара ај сега ќе те носам у станица па потоа у болница на преглед ?? Изгледа некој ти направил страшен филм за да се криеш ко глушец кога пушиш.
имаш 500евра на заем ??Да, да 15 сум
Инаку стварно не ми е јасно како може некој да го "најдат" дома на тараса или у двор кога ќе си запали Џоинт. Де расправај, или во парк нема веза било каде ( не сега у сред кафич, зш таму и цигари е забрането) на мене стварно не ми е јасно... Ќе ти дојде полицаец и ќе ти каже ти си дувал мара ај сега ќе те носам у станица па потоа у болница на преглед ?? Изгледа некој ти направил страшен филм за да се криеш ко глушец кога пушиш.
Немамимаш 500евра на заем ??
Грешка, на ЈупитерИзглеа ти живееш на Марс.
"Not sure what would Jesus do but I'm gonna smoke this joint." - God.Што би рекол Господ на ова прашање?
Тоа е и поентата, тој што сака да пуши ќе пуши и кога е легална и кога е забранета а тој што несака нема да пуши.И што кога ќе се легализира ? Ќе можеш слободно да пушиш каде сакаш? Па кој ти брани сега ? Тие што најмногу сакат да се легализира се пријателите во Село Добрејци за "свињите" да престанат да им мрчат зошто "френките" им растеле толку високо.
If you know what I mean. Додека тие што си пушат мара за уживање ги боли стапот дали е легализирана или не, битно им е да е квалитетна. И да се легализира, што мислите право ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ќе препуши ? Мало сутра има луѓе на кој не им паѓа на памет цигара у уста да стават а камо ли Марихуана.
PS.
И баш ме интересира дали ја знае некој статистиката за Пушачи Vs. Непушачи на цигари во Македонија ?
smeXsa ти пушиш џоинт ? Дека врска немаш што зборуваш !Да, да 15 сум
Дете прва работа гледаш дека ти викаат сите -.- значи не за џабе е нелегална нормално дека ќе факаат ....Да, да 15 сум
Братму има видено некој како пушиsmeXsa ти пушиш џоинт ? Дека врска немаш што зборуваш !