Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2011
Мислења
119
Поени од реакции
84
Robin Van Persie he scores when he wants, he scores when he wants :cuc:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Ајде кажете уште еднаш Суарез бил слично нешто на Вантастик :vozbud:

И едно ќе кажам : ПОБЕДЕН КЛУБ ОД ЛИВЕПРУЛ ЗДРАВЈЕ !

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Толку му треба на Ван Перси да стрела за разлика од пимплањето цела утакмица. Знаев дека ќе ги плеснат на крај.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не се палете фанови на Арсенал, не озбилно .. не се палете ... Ништо не изигравте на мечов. 2-та потеза на РВП беа најдоброто нешто што го направи Арсенал цел меч, и башка вториот гол на Перси можда беше од офсајд, не можда него беше. Во прво полувреме Ливерпул растурија.. Ако праиме реален муабет не заслуживте можда ни нерешено.. Не хејтам но така е.. Е сеа фудбал е фудбал и си тепавте без разлика дали Ливерпул имал 2 стативи, играл боље, имал 12 корнери а вие 0, и така .. Ливерпул сами си се криви што немаат боље реализација.

Иначе се на се, еден од подобрите мечеви сезонава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да растуреа Ливерпул како што викаш ќе дадеа гол. Според твојава логика и Свонси растураат што ја вртат топката цело време :D

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да растуреа Ливерпул како што викаш ќе дадеа гол. Според твојава логика и Свонси растураат што ја вртат топката цело време :D
Добро сеа, ти можеш сеа да траскаш зелени до утре, ама така е .. За прво полувреме зборам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па да де, за прво и јас ти зборам :D Растурање е во прво полувреме да водиш 2-0, 3-0, а не 1-0 со автогол и тоа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Не се палете фанови на Арсенал, не озбилно .. не се палете ... Ништо не изигравте на мечов. 2-та потеза на РВП беа најдоброто нешто што го направи Арсенал цел меч, и башка вториот гол на Перси можда беше од офсајд, не можда него беше. Во прво полувреме Ливерпул растурија.. Ако праиме реален муабет не заслуживте можда ни нерешено.. Не хејтам но така е.. Е сеа фудбал е фудбал и си тепавте без разлика дали Ливерпул имал 2 стативи, играл боље, имал 12 корнери а вие 0, и така .. Ливерпул сами си се криви што немаат боље реализација.

Иначе се на се, еден од подобрите мечеви сезонава.

Не заслуживте ни вие, реален исход ќе беше нерешено - и РВП после утакмица изјави дека не заслужиле да победат ама фала курцу што еднаш среќата иде на наша страна пошто цело време сме ние тие што создаваме шанси и имаме посед а на крај ја усеруваме ;)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.709
Поени од реакции
11.947
Единствено ми е криво што лиглињава од Арсенал ќе ми се лигушат сега....не за друго

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Па тоа е.Колку пати сме праеле муабети.Тоа е големината на еден голем клуб!
Факт е дека Ливерпул ако продолжи вака и у наредни 20 години ќе си праиме муабет...ехееее на времето Лидс..ехеее а па на времето Ливепул шо беше ? :)
Бидете ми поздравени Ливепулци и ете ви покажавме како се игра фудбал,машки,не пичкарски.Немате напаѓач за на толку шанси да реализира.Па всушност и не дадовте гол вие море :pos:

А иначе то Хендерсон се најлошо понатаму ;)
--- надополнето: 3 март 2012 во 16:09 ---
Единствено ми е криво што лиглињава од Арсенал ќе ми се лигушат сега....не за друго

Па боље они него оние од Ливепул :icon_lol:
Taка е нели,mans :D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Не заслуживте ни вие, реален исход ќе беше нерешено - и РВП после утакмица изјави дека не заслужиле да победат ама фала курцу што еднаш среќата иде на наша страна пошто цело време сме ние тие што создаваме шанси и имаме посед а на крај ја усеруваме ;)
Еднаш ? добро така нека е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom