Дечки ај ве молам одговори ако сте го направиле следново или познавате некој што вратил ? Значи купив карта патна за воз, но не сум во можност да ја искористам! Дали ќе ми пропадне или има можност да ми ги вратат парите ако на време им отидам ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш некад пробано, искуство на ова поле или онака ? Не ме тролај многу ми е битно.
Имаш некад пробано, искуство на ова поле или онака ? Не ме тролај многу ми е битно.
Ама различно е моево, пред да тргне возот да ја вратам...Неам пробано, не те тролам, али нема шанси да ти ги вратат парите пеер.
Кој те ебе дека не си се качил, твој проблем<=-- Така размислуваат.
Да знаеш дека ке проверам.Разгледај ја картата... Можеби одговорот се крие на задната страна![]()
Касно е... :/За автобус може, ама задржуваат некои 20% од вредноста.
Што не се јавиш на железничка и да си прашаш фино-лепо?
За белград, не за концерт ама слично за утакмицаКарта за каде, некои траат по месец дена, некои се еднодневни.
Ако ти е за некој концерт, јбг "си го примил", а тоа посебни акти, може нешто ќе ти вратат, оди прашај.
Ау колку ми олесна да знаешИмам вратено карти за воз, 20% од вредноста задржаа. Само шалтерот не работи ова време, од сабајле иди.
Мене прво ми правеа проблеми, ама ко ќе кренеш малце галама одма ќе ти завршат работа. (that's how it works in macedonia)