(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tuzna vest..

Manchester United defender Nemanja Vidic will have a second scan on his knee today as fears persist that his season could be over

Да даде господ резултатите да се екстра и видич да заигра уште со мидлсбро.

Ах не се надевај дека Видич ќе заигра со Мидлсборо.Ај да не го копирам текстот еве ти линк од 24фудбал :link:

Изгледа толку од Видич за ова сезона:toe:

eve ja vesta od oficijalniot sajt na Man U vo koj pisuva deka Vidic ce otsustvuva 2-3 nedeli od terenite.i ce se vrati pred mecot od 1/2 finaleto od LS tuku i pred derbito se Celzi
link

oshea :)
ako go stavat nego ke bide ludnicaaaa jesda ne odgovara bas za taa pozicija..
a i silvestre se vrakja vo igra

Ajde ne e tolku strasno, jas ocekuvav polosi vesti. Dobro e sto za polufinale ke e vo sostav a isto i za resavackiot natprevar protiv Chelsea!

Ајде ајде, ќе му помине на србото, башка се враќа Гери па Браун кољачот ќе може да игра дц, Оши, Пиќе, абе добри сме јбг сеа ко Видичот нема скокач и кољач ама ќе издржиме цврсто!
Ајмо Џаоли! :helou:

abe decki ne e tolku loso 2-3 nedeli......cutite mozese da bide i poloso....
ajde decki ne se sekirajte ovaa godina imame dvojna kruna..................

Ајде што се секирате треба некогаш и Пике шанса да добие еве му ја нека ја искористи да се докаже дека вреди. Па и ѕверот О Ши е тука добро се покажа со Рома

Ако де, Пике е одличен играч, верувам дека ќе се докаже, еве му добра шанса.
Абе и без Видиќ можеме!

аман де што паничите одма?
видич е звер тоа сите го знаеме, ама мислам дека можеме и без него.
ферги е цар, не купува играчи само колку да се купи. и на вакви ситуации тој размислува, затоа си чува златни резерви.
никој не може да не сопре!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom