(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште еднаш пијан не (до петок :ojea:)
А бе не се замарам повеќе со нив и готово!
п.с. А петок мора да наздравиме за победата:helou:
Фала на сите за топлото добредојде:pipi:

cestitki bravo za mene ocekuvano po otsustvoto na toti roma gabe se trudese dodeka man si davase golcinja

pa mislev dek sakas da me fatis na fora i ti ama ja ne mislev nesto loso,ne znam zasto taka svati a i odma posle 2 min po toj post vidi poubo dolu dek napisav aprililili(den na segata e) a seriozna e rabotata so toj od amerika?
Хаха ме изнасмеа еј.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Гледам дека сте пишувале за головите за Роналдо.. уште 10 гола и ке го собори светскиот рекоорд !! :vozbud:

a be ako pobede samo sto me zaeba za 12000 iljadarki so me nhatera X da ja pisam

Каква победа сред Рим, сеа на Олд Трафорд, племе и семе ќе им колиме. НЕ 7-1, ТУКУ 11-0, сите играчи гол да дадат. Туку, да прокоментирав за играта. Задоволителна, ама сепак имаше неколку погрешни пасови, 2 максимално искористени шанси, и неколку шанси кои требаа да се искористат, едната на Андерсон, и онаа во леј на Роналдо. :)

Ги читам коментарите на играчите и тренерот на Рома и се чудам -- секаде велат дека биле подобри, Ман имале среќа, дрн дрн ....

Еве ги статистиките од мечот, па нека јаде некој трици пак ::
Roma vs. ManU

Манчестер јунајтед!!!!Неможе ни рома ниту било кој против оваа форма што ја има цел тим а посебно Роналдо!!!АЈДЕ САМО НАПРЕД МАНЧЕСТЕР,па ке биде двојна круна!!!!!! ЧЕСТИТО до сите

И покрај добрата игра мора да се пофалат играчите бидејќи уште еднаш победија без да примат гол.Одлична игра.Видиќ го повредил коленото.Го пратиле на прегледи и сеуште не се знае колкав период ќе отсуствува.

eeee ova so vidic ne trebase...
tipot e ... DZVER.
ako vidic ne igra.. kje ima pak zbrki vo odbrana...

Sekoja cest Em SIngl si ja sibnaf dvojce za iljadarka
em srce mi se ispuni em pun dzeb
Ronaldo car

Видич е звер брзо ќе се врати - мора.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom