(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
нема тука зезанции. тоа е манчестер. денеска само јас на тикет ја ставам манчестер 2-2. им покажувам тикетот сите ми викаат ти да не си луд човече? ја им викам гледајте денеска кристијано шо ќе праи.
така се игра на тикет. за својот клуб. со срце.
ги скантавме рома btw. имаа и они шанси ама џабе им е.
манчестер ја освојува титулата оваа година сигурен сум.
сега сите имаат страв од манчестер. сите клубови. мислам дека манчестер со оваа победа станува најсериозен кандидат за титулата.
ајде сега дома ги тепаме 5-0. мислам дека доста им се.
спалете има да замина со трчање од ОТ.
ЧЕСТИТО ПОБЕДА ЃАВОЛИ КАДЕ И ДА СТЕ!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

p.s. ne mozam da se smiram od smeenje, ti ne si normalen:pos2:

Конечно се вратив и јас од мртвите!
Само да кажам дека сум воодушевен од играта, пристапот кон натпреварот и особено од резултатот. Иако ништо не е решено, 95% ние сме во полуфинале. Ќе треба да се обработат уште оние 5% ни мислам дека на Олд Трафорд ќе биде и тоа обработено.
Честито победа на сите верни црвени ѓаволи и поздрав со песната GLORY GLORY MAN UNITED!

aj Chombe welcome home again.

nesto vo vrska so natprevarot sakam da go nadopolnam Chombe deka Rooney,Ferdinand,Ronaldo,Van der sar i ostanatite (ama pred se prvo navedenite) izigraa fantasticen mec.ako primetivte Rooney bese nasekade,lev bek,levo krilo,napgac- apsolutno nasekade.bravo za timot i aj na OT da ja dozavrsime rabotata

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

p.s. ne mozam da se smiram od smeenje, ti ne si normalen:pos2:

фала на комплиментот. :smir: btw добродојде назад.

Отсега повеќе не коментирам во нивниот фан клуб! Ама некогаш стварно ме фаќа нервоза зошто во премиер лига ги нема да коментираат и ние треба сами да си пишуваме таму :pipi:

па нормално дека ги нема. тие ти се пизди. немаат образ да коментираат.
се силеа кога водеа 5 бода и оп стигна правдата. сега ако сакаат нека се затворат во нивниот фан клуб и ако сакаат нека ги исклучат телевизорите и нека не гледаат веќе ЕПЛ. освен ако не сакаат да ги гледаат мајсотриите на манчестер.
а во нивниот смрден фан клуб во кој постираат ако не им постираме ние, по 2-3 поста максимум дневно не ни планирам повеќе да си ја арчам тастатурава.
позз ѓаволи.

Па за тоа ми е криво. Јас постирав и дискутирав и се карав со нив и кога заостанувавме со нив и кога тие славеа титули и слично, а сега за живи ги нема!
Ама ако, ние да си освоиме титули, за други повеќе не ме интересира!

Во фан клубот Рома ништо несмееш да напишеш! Одма бришат! Колку ме изнервираа

Па за тоа ми е криво. Јас постирав и дискутирав и се карав со нив и кога заостанувавме со нив и кога тие славеа титули и слично, а сега за живи ги нема!
Ама ако, ние да си освоиме титули, за други повеќе не ме интересира!

a be ne vredit pojke da se karame so niv.tie ne znaat 1 pametna diskusija da trgnat osven da navredat,i ko ce im vratime nie so navreda odma placat.

Во фан клубот Рома ништо несмееш да напишеш! Одма бришат! Колку ме изнервираа
А на тој од интер што напишал против Јунајтед дека се тапа не го избришале. Мислам дека еден од модераторите или администраторите се за Интер и затоа ни ги избришаа постовите.
јас му напишав дека тоа што го постирал ќе го сватев сериозно ако навивал за некоја екипа од светска класа а не интер(опраните) и дека сето тоа си го сватив како првоаприлска шега:pos2:

баш јас се карав со тој што рече дека се тапа и мислам мислењево ми стои. коа глеам избришано се што сум пишал. прво си мислев да му напишам на модераторот нешто ама ај си преќутев за да не јадам бан.

Браво.Па тоа и го очекував.Роналдо ке дае ли 50 гола до крај на сезона?Ако не 50 барем 40 и кусур во сите конкуренции?

Браво.Па тоа и го очекував.Роналдо ке дае ли 50 гола до крај на сезона?Ако не 50 барем 40 и кусур во сите конкуренции?

pa sega ima 36 znaci mu falat uste 4 za 40.ama toj ce da de poveke od 4 taka da... ima sansi 40 i kusur :)

А на тој од интер што напишал против Јунајтед дека се тапа не го избришале. Мислам дека еден од модераторите или администраторите се за Интер и затоа ни ги избришаа постовите.
јас му напишав дека тоа што го постирал ќе го сватев сериозно ако навивал за некоја екипа од светска класа а не интер(опраните) и дека сето тоа си го сватив како првоаприлска шега:pos2:
Се врате бе ти :) ај честито нека ни е.

Ауууу уште сум збеснат! Ко дете да ми се роди :pos2: Леле толку бев песимист за натпреваров и се фурав без потреба од жабарите, ама голем тим е ГОЛЕМ ТИМ дефинитивно! Феноменално, абе ги скршија, им дадоа да се цепаат, леле после влагање ала мамата у сред овакво!
Браво за момците и за стариот, ги средија профи. Језда ептен бедови ме пукнаа за Видичот ама ваљда е се во ред! Само напред и зиаме и ова!
Нека пукнат душманите и пе*ерите лондонски! Long Live United btw Chombe brother welcome back! :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom