Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^^
Ние да градиме метро е неисплатливо,трамвај е во најава..автобусите мораше да се сменат..се направија пар булевари.. тролејбус нема.. европски пари неможеме да земеме...

А јас мислев дека не може да биде полошо........................ИЗБРАНИ ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА ЗА УРБАНА ОПРЕМА НА КЕЈОТ НА ВАРДАР![]()
Приемете моjте наjискрени саболезнованиja!ИЗБРАНИ ИДЕЈНИ РЕШЕНИЈА ЗА УРБАНА ОПРЕМА НА КЕЈОТ НА ВАРДАР
![]()
![]()
![]()
![]()
fmi,кажи пријателе како најлесно до бугарски пасош ?........Мене ми е веќе премногу срам од се ова.Поарно ќе си земам бугарски пасош,ќе си отидам во Софија (бар кај вас нешто асално се прави).........ни прв ни последен што го направил ова.Приемете моjте наjискрени саболезнованиja!
fmi,кажи пријателе како најлесно до бугарски пасош ?........Мене ми е веќе премногу срам од се ова.Поарно ќе си земам бугарски пасош,ќе си отидам во Софија (бар кај вас нешто асално се прави).........ни прв ни последен што го направил ова.

Стварно сум збунет колко пари се изфрлуват како губре за да се направи нешто, што повеке ке личи на лунапарк от филмот Астерикс и Обеликс. Дали има гражданска свест и да рече - стига,стоп? Това тендер, мегународен конкурс за идеja... нешто забрането ли е?!fmi,кажи пријателе како најлесно до бугарски пасош ?........Мене ми е веќе премногу срам од се ова.Поарно ќе си земам бугарски пасош,ќе си отидам во Софија (бар кај вас нешто асално се прави).........ни прв ни последен што го направил ова.
Во овој момент Могадишу изгледа како метропола во споредба со ова циркузов.Што е најтрагично живеам на само 500 метри од сево ова ѓубре.........Aбе Софија Париз е .. нели знаеш![]()
Не знам што да ти кажам............стварно е ова срамота.Стварно сум збунет колко пари се изфрлуват како губре за да се направи нешто, што повеке ке личи на лунапарк от филмот Астерикс и Обеликс. Дали има гражданска свест и да рече - стига,стоп? Това тендер, мегународен конкурс за идеja... нешто забрането ли е?!

Во овој момент Могадишу изгледа како метропола во споредба со ова циркузов.Што е најтрагично живеам на само 500 метри од сево ова ѓубре.........
Нека удри некој земјотрес пак се со земја да срамни ова веќе ги премина сите граници.
--- надополнето: 2 март 2012 во 16:24 ---
Не знам што да ти кажам............стварно е ова срамота.
Него најозбилно кажувај како до бугарски пасош.Веќе не сакам никаква допирна точка да имам со оваа вукојебина...........![]()
Хаха, значи ако го читам не мора вака да зборува заради мене?!Браво бе,само му го дуеш к*рот на бугарот со овие твои испади.
Прво не донесувај заклучок од слика какво е, и тоа лоша фотошоп верзија..
Второ може еден ден ќе отидеш на тоа брод-че на пијачка или било што и ќе ти се чини фино место..и овие твои коментари ќе бидат голема глупост...исто како споменикот и фонтаната..додека се изгради цела раја се утепа од пљукање..сега секој втор има слики на фејсбук сликан на плоштад.. избрзуваш пријателе,и мене од овие слики не ми е по кеф,воопшо не ми се ни сплавовите,ама ќе почекам и крајот ќе каже..слепа кучка увек слепи кутриња раѓа.

Да бидам искрен мене не ми се свиѓаше ништо од циркузов и сеуште ништо не ми се свиѓа.Пљукав по скоро се од проектов и сеуште ни малку немам сменето мислење дека е ова се циркуз и силување на градот.Браво бе,само му го дуеш к*рот на бугарот со овие твои испади.
Прво не донесувај заклучок од слика какво е, и тоа лоша фотошоп верзија..
Второ може еден ден ќе отидеш на тоа брод-че на пијачка или било што и ќе ти се чини фино место..и овие твои коментари ќе бидат голема глупост...исто како споменикот и фонтаната..додека се изгради цела раја се утепа од пљукање..сега секој втор има слики на фејсбук сликан на плоштад.. избрзуваш пријателе,и мене од овие слики не ми е по кеф,воопшо не ми се ни сплавовите,ама ќе почекам и крајот ќе каже..слепа кучка увек слепи кутриња раѓа.