Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
С

сашенко

Гостин
Ќе биде интересно Јувентус да нема пораз оваа сезона, а Милан да се шампиони :D
И срам ке биде тоа? Сме играле добро но не доволно добро и не сме освоиле.Голем qрац ако не ја освоиме.Ама ако Милан ја освои ме интересира што ке речат момците што деновиве збореа дека Јуве го местеле да биде шампион у Италија :tapp:.До пред некое коло никаде ве немаше кога за пеналите на Милан се праеше муабет додека ние се жалевме овде за пичките судии што им се тресе рака за нас да досудат нешто и ете една утакмица и одеднаш Јуве шампион ке го правеле...Баш ме интересира ако испадне Милан шампион тие 2-3ца шо ке имаат да кажат

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ќе биде интересно Јувентус да нема пораз оваа сезона, а Милан да се шампиони :D
Тоа би било нешто како: Непобедливи, но не и најдобри:)

Целта беше ЛШ. Титула во серија А е Џек Пот на лото или Бинго, Royal Flush во Покер итн.
Со самото место што го изгубија италијаните во ЛШ, целта на Јуве оваа година се зголеми. Наместо 4, се борат за мимум 3 место:icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Според мене нема да е срамота Јуве да ја изгуби трката за титула со Милан. Срамота би било да ја изгуби од на пример Удинезе или Лацио.
Пред првенството од клубот се изјаснија која е нивната цел за сезонава и ние како навивачи мораме да се сложиме со тоа што е кажано од клубот, пласман во ЛШ. Ако Јуве освои нема да има посреќен човек од мене. Ако не освои тогаш ќе им честитам на миланезите и ќе чекам некоја друга сезона за нова титула, сега Боже мој. Сигурно нема да се самоубијам.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.982
Дај бе нека го застрела некој.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.925
Поени од реакции
44.982
Ова се е на Панче лудакот, секоја втора страна на фејс е негова, суперспорт, онаа за Лестер Бо Мекејлеб, не таа србин што ја води, асална е таа, сеа и за љубов и казна имал, мислам дека и на Пандев е негова. Ова според статуисте и рекламите што ги начекуем а и дизајнот на страните што ги рекламира ...

Каква појава еј, а собира бајаги на еден пејџ, до толку ли е глуп народов ?!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Титни коа ќе си на Шапка, а он кај Штул.

Не не, стрелање се врши од 11 метри, што си е сигурно сигурно си е! :pos:

А за панче не ми се прае муабет, ај што са пола стране на фејсбук са негови , него кај ги наоѓа људине толку исти ка него да му ебем, и тоа не деца има и постари типци што сум глеал што знаеле да свржат "убаа дискусија " со него !:)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807

Видеово кажа многу работи и баш сакам сите што сереа од Јуве да го ѕирнат.

И сеа вака,ми треба некој поупатен у КАЛЧОПОЛИ пошо ја не се замарав мн нешто со тоа да ми даде некоја статија/слика,некаков доказ дека на Јувентус не му се вратени 2те одземени титули.

Еден другар од клас се запнал дека ги вратиле,башка и на официјалната на Јуве стаиле 29 титули,потег што за мене е срамен и значи не прифаќање на реалноста.

Еве ми се чини дека Syn е поупатен у ова па било каков доказ за тоа би бил доволен,пошо другаров живее у некој друг свет.
Демек ќе им бапнеле трета ѕвезда и слично ако освоеле годинава скудето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom