Фан Клуб: Вардар

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Кочете малце,ги испративме пола играчи.А да не се враќа случајно Али ?:)Само не би знаел зашто би биле радосни.
Да почекаме до утре,на крај сосем трета работа може да искочи.;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.899
Скопјанец убаво ни навести дека тоа што ќе следи е:
СО СРЕЌА...

Што значи некој ќе го напушти црвено-црниот брод. Ама кој?
Некој од патниците или капетанот :icon_mrgr:

Се осеќам ко водителкана на "најслаба карика" :icon_mrgr:

Ќе видиме утре кој е најслабата карика во овој круг :нинџ:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Скопјанец убаво ни навести дека тоа што ќе следи е:
СО СРЕЌА...

Што значи некој ќе го напушти црвено-црниот брод. Ама кој?
Некој од патниците или капетанот :icon_mrgr:

Се осеќам ко водителкана на "најслаба карика" :icon_mrgr:

Ќе видиме утре кој е најслабата карика во овој круг :нинџ:
Не би окарактеризирал трасфер како БУМ бе :) Што знам ако е трасфер ќе се осеќам како измамено... како да сум купил нешто од топ шоп :D

Знаете до кај ми иде паметов во моментов ... почнав и ова Бум да го толкувам како Оне нов спонзор... нели бум тв

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Не би окарактеризирал трасфер како БУМ бе :) Што знам ако е трасфер ќе се осеќам како измамено... како да сум купил нешто од топ шоп :D

Знаете до кај ми иде паметов во моментов ... почнав и ова Бум да го толкувам како Оне нов спонзор... нели бум тв
Ја мислам отиде предалеку :pos:
Подобро легни си,утре си на факултет :pos::pos::pos::pos:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.114

Abe Dimce be i ovoj Bobek te zbrlavel :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Ја мислам отиде предалеку :pos:
Подобро легни си,утре си на факултет :pos::pos::pos::pos:
Не идам више... кога мавнавме офф
Колку се ретардирани овие суперспорт....

Скопската чаршија :tapp:
Кајгана форум :LOL:
Abe Dimce be i ovoj Bobek te zbrlavel :)
Ти немаш право на збор иди на филолошки да им нарачаш јадење на колешките....

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Најнова вест!!!
Низ Скопската Чаршија се раширија гласини дека утрешниот прес е откажан од непознати причини :pos::pos::pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Низ скопската чаршија се раширија гласини дека е подобро да се продаде Лико отколку Ивановски, исто така и дека Бобек го збрлавел Димче :pos:

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Очигледно е дека спремаат продажба на капитенот. Преодниот рок не е сеуште завршен во земјите од поранешниот советски блок (Русија, Украина), како и во Азија. Само тајмингот за негова продажба и не е баш соодветен според мене, пред сам почеток на вториот дел од сезоната и веќе одработени припреми со Ивановски во тимот. Доколку планираа да го продаваат, истото требаше максимум да го направат до крај на јануари.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Штета! Сигурен сум дека Влатче и клубот ќе земат големи пари, ама криво ми е што момакот заминува на пола пат. Баш кога се очекуваше најдоброто од него. Заслужи момакот да освои дупла круна и да биде дел од европскиот обид на Вардар после пауза од 5 години. Плус што Вардар во моментов останува без препознатлив симбол во играчкиот кадар. Се надевам дека парите ќе бидат искористени за дополнително појачување на играчкиот кадар пред настапите во Европа...

Kajgana Shop

На врв Bottom