Прегледај го приврзокот 40500
Hatters gonna hate.
и сите петки во прво одд да и биле, не треба да се праќа претставник на то фестивалчетоКалиопи: Успех е што Македонија праќа пејач со убава биографија
http://www.primetime.mk/калиопи-успех-е-што-македонија-праќа-п/
Од песните што ги постави само норвешка се издвојува. Другите две калипои е подобра. Ќе видиме како ќе им се допадне на другите земји.Песната е солидна...Не е нешто екстра, ама не е ни лоша (за разлика од што очекував некое чудо ко Рум Дум Дум)...Песната е океј значи, ама кога ги слушнав другите песни што ни се во наше 1/2 финале сватив дека конкуренцијата е стварно добра. Поголем дел се со тој претпознатлив нов електро звук и сигурно дека публиката повеќе би ги прифатила нив, заразлика од песната на Калиопи која би поминала солидно доколку би била на Евровизијата пред некоја година на пример со истава песна...
Слушнете дел што ни се конкуренција во наше 1/2 финале
Ако се додаде дека и Жељко би пуштил добра песна, Швеѓаните исто треба да одберат песна, Ерменија исто...Ги наведив овие дека изминативе години испраќаат добри песни. Нека и е со среќа на Калиопи, па да не претстави во најдобро светло ако може
Не викам дека се подобри од нашата. Баш мене песната ми е океј, ама знаејќи дека наведениве горе како актуелен тренд кој се следи последниов период во Европа плус ако на тоа се додаде и сценски настап би изгледале далеку покомплектно од нас, за разлика од нас каде единствен адут во моментов ни е песната горе долу и вокалот на Калиопи. Јасно е дека на Евросонг се бара „шоу“...Од песните што ги постави само норвешка се издвојува. Другите две калипои е подобра. Ќе видиме како ќе им се допадне на другите земји.
?????
Тоа е другари...Мелодијата на песната си е добра, не треба чудење...е сега не би ме зачудило блгаркава да се разголи за да собере гласови.WTF?