Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што сте се возбудиле толку бе ?Пазете да не ве мавне некој шлок.:)

И јас мислам дека станува збор за продавање на некој наш играч,за кога ќе се даде добра пара.

Ја мислам дека преодниот рок оддамна е пројден и кај нас и у Европа. Така да не ми стои за веродостоен тој муабет.
Се надевам не грешам :D

Ако е Лико и ако даваат многу пари, ондак потпишувам со две раце (y)
Вистина е дека е миленик на навивачите, ама не е незаменлив. Плус за добра пара може да се даде.
Лошо е што би останале тенки на крило. Само Петров и Влатче, како и перспективниот Цикарски. Незнам дали овој Колеќевски може и крило да игра или па приридона позиција му е крило? :pos:
Ивановски е позаменлив од Лико. Не знам зашто, али мислам дека ако се даде Лико ќе се направи поголема грешка отколку ако се даде Ивановски. Од друга страна, Лико најверојатно би се дал за поголема пара.
Ќе кажам пак, моментално секој е заменлив, али битно е како ќе се вложат добиените пари. И уште побитно е, како ќе тера нашево првенство, бидејќи финансиски не сме во состојба да го темелиме тимот на добри странци, а како иде во Македонија е се потешко да се најдат добри играчи.

Од друга страна arheolog ме подзамисли малце, со тоа што ме потсети дека трансфер роковите во Европа се веќе завршени или грешам? :confused:
Значи ли тоа дека пропаѓа идејата за продажба на некој играч?
Или роковиве во Азербејџан и слични земји или во Азија не се завршени?

Дали ќе трефнеме можеби за Илчо :icon_mrgr:
Ме подзамисли сега пак, пак ми се вртат црни сценарија :нинџ:

Од друга страна arheolog ме подзамисли малце, со тоа што ме потсети дека трансфер роковите во Европа се веќе завршени или грешам? :confused:

Можеби е договорен трансфер за некого на лето :D

Многу МОЖЕБИ се пишаа на темава во рок од неколку саати.Што му требаше на Скопјанец да не мачи. Предлог од мене,кој погодил - Скопјанец да му најде позиција во ФК.ВАРДАР,па макар и неговата:D

Не се завршени роковите за трансфер. Поточно утре е последниот ден.

Прва варијанта удирам у пошироко окружување ... Харалампие не е претседател на федерација. Е сега ова е радосна вест па ме чуди тоа што се спомна дека некои ќе тажат (ако не е до толку саркастичен дечкото)

Втора варијанта Тошак добива клоца у гз. Илчо е новиот селектор ние тажиме ама па мило ни е како за Илчо така и за Македонија.

JUST-SAYIN.jpg

Доколку се работи за трансфер на наш играч во странство, тогаш тоа се Ивановски или Грозданоски. Бидејќи единствено овие дваца играчи од тимот вредат најмногу (на трансфер пазарот) гледајќи низ статистиката. Моментално Ивановски ги достигна својте големи достигнувања во кариерата, со одличните игри пред се голгетерски способности, докажа дека е квалитетен напаѓач со извонреден инстикт за гол, секако дека многу клубови се интересираа за него, додека Грозданоски со својте 50 репрезентативни настапи и богата меѓународна кариера секогаш вреди пари за трансфер без разлика на формата, сепак овој играч има на што да се поткрепи, затоа што 50 репрезентативни настапи не се мала работа, Вардар од него може да добие солидни финансиски средства.
Искрено јас како навивач на Вардар не посакувам да се случи ова, но и до колку дојде до трансфер без разлика на кој од споменатите, наше е да им посакаме среќа и коректно да се разделиме, со надеж дека повторно ќе ги видиме во светиот дрес, а да побараме од управата парите од трансферот да бидат транспарентно искористени.

^ Втората варијанта и мене ми се мота низ глаа. :)

А јас па тежнеам за првава :D

Samo da ve rasonam nitu prvata nitu vtorata Hari si ostanva se dodeka e ziv za zal prvo platini nego pusta i vtoro partijata na vlast isto taka znaci otpaga prvata opcija
Dodeka za vtorata ima mali snasi za ovaj sramen poraz da go izbrkaat taslakot oti kako prvo ne znaj kolkava mu e platata mesecna koja e dogovoerena vo 4 oci so hari majmunot a i da go izbrkaat samo da ne bide poloso i da si donesi pak nekoj poslusnik kako od tipot na jonuz ama sega mu e red na babunski da zema reket na igracite za koj da igraat vo selekscijata :гомце:

Back
На врв Bottom