Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Имам инфо од газдата на Шкендија дека Скопјанец е пратен(и платен) да ви качи притисок,шеќер,маснотии,триглицериди и слично за кога ќе играат овде да има помалце комити што ќе им праат притисок:icon_mrgr:(ми го нема сликичето со цвеќе)
Иначе мило ми е што спортот во Македонија полека полека се подобрува,во кошарка има повеќе јаки тимови,во ракомет вардар и металург си газат во сеха,па сега и во фудбал ако се консолидира лигата(не само вардар,туку и металург,шкендија,работнички,беласица, пелистер)па да има интересно првенство и повеќе јаки играчи да се заинтересираат да играат тука :)
Иначе изненадувањето е Ривалдо :D

Имам инфо од газдата на Шкендија дека Скопјанец е пратен(и платен) да ви качи притисок,шеќер,маснотии,триглицериди и слично за кога ќе играат овде да има помалце комити што ќе им праат притисок:icon_mrgr:(ми го нема сликичето со цвеќе)
Иначе мило ми е што спортот во Македонија полека полека се подобрува,во кошарка има повеќе јаки тимови,во ракомет вардар и металург си газат во сеха,па сега и во фудбал ако се консолидира лигата(не само вардар,туку и металург,шкендија,работнички,беласица, пелистер)па да има интересно првенство и повеќе јаки играчи да се заинтересираат да играат тука :)
U can't fool me like that!
Not Fair!
А можеби изненадување ќе биде некое засилување што ќе кажат дека... сепак документите му стигнале но само се шегувале со вас дека е вратен играчот или во тој стил нешто :).
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 22:06 ---
U can't fool me like that!
Not Fair!
А можеби изненадување ќе биде некое засилување што ќе кажат дека... сепак документите му стигнале но само се шегувале со вас дека е вратен играчот или во тој стил нешто :).

Аман брат ептен предалеку отиде не е тоа што мислиш. Од почит кон сите а и намалување на стрес и повишен притисок веќе нема предвреме да најавувам ништо :icon_lol:.

Јас како малку да разбијам монотонија на форум мислам дека одамна немало вакви позитивни работи тука ама ептен се вознемиривте. Еве отсега само ќе објаснувам и ќе одговарам на прашања како досега

ПС. Играчка работа е да ти скратам маки и уште не е официјално се завршено...... немој некој инфаркт да ми добие тука :)

Моја претпоставка е дека се работи за трансфер на наш играч во странство, при што ќе се заработат солидни финансиски средства за клубот. Затоа реакциите би биле измешани, нормално разочарување зошто човекот го напушта Вардар а од друга страна позитивно расположение за големите финансии кој ќе ги добие Вардар.

Кажи ми само дали сум близу до вистината ?

:pos:Хахаххахаха:pos::pos::pos:
Е вака одамна не ме изнасмеал никој...
Играчи веќе не купуваме толку е буџетот сега за сега
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 22:14 ---
Моја претпоставка е дека се работи за трансфер на наш играч во странство, при што ќе се заработат солидни финансиски средства за клубот. Затоа реакциите би биле измешани, нормално разочарување зошто човекот го напушта Вардар а од друга страна позитивно расположение за големите финансии.

Кажи ми само дали сум близу до вистината ?

Стрпи се до утре се ќе стане јасно пошто има нешто точно во постовите а нешто не, а стварно некои граници да не ги поминувам. Добра ноќ на сите и мирно спијте се е ок

A skopjanec sto e rabotavoa? ! Kazi mi nisto ne razbiram sega se vklucuvam ...ke moze nekoj da mi objasni ...ej uste nesto ...drugari mi praakaat deka utre vo 14 h na plostad ke imalo sobiranje na graganite da go iskazat svojot revolt poradi losata sostojba vo makedonskiot fudbal ... blagodaram : )

A skopjanec sto e rabotavoa? ! Kazi mi nisto ne razbiram sega se vklucuvam ...ke moze nekoj da mi objasni ...ej uste nesto ...drugari mi praakaat deka utre vo 14 h na plostad ke imalo sobiranje na graganite da go iskazat svojot revolt poradi losata sostojba vo makedonskiot fudbal ... blagodaram : )

Utre ke se znae koj igrac si zaminuva od Vardar, spored mene Ivanovski ili Grozdanovski moze da si odat ili pak Rangelovic , ke vidime do utre, a za fudblov so vikas kakvi protesti?

Според мене на каков начин течат работите нема да ми е чудо и ако кажат дека изненадувањето е дека Мамич ќе влезел во Вардар хахах
Па ние ќе плачеме они ќе слават, баш како што си кажа :)

Сте нашле со кого тикви да садите, со мамич најголема превара будала и невиспитана стока, барем ќе ве научи како треба..

Utre ke se znae koj igrac si zaminuva od Vardar, spored mene Ivanovski ili Grozdanovski moze da si odat ili pak Rangelovic , ke vidime do utre, a za fudblov so vikas kakvi protesti?
Не верувам дека е Рангеловиќ.
Еве ги според мене:
1. Ивановски: 60%
2. Лико: 40%
3. Гроздановски: 2.5%
(вкупно: 102,5%)

Не верувам дека е Рангеловиќ.
Еве ги според мене:
1. Ивановски: 60%
2. Лико: 40%
3. Гроздановски: 2.5%
(вкупно: 102,5%)
Не бе, каков Лико :icon_mrgr:

Абе Фичо е милион посто, затоа и земавме двајца квалитетни напаѓачи :)

Да е Влатче би дознале сигурно, пошто е ептен близок со наши членови.

Јас највеќе би жалел и би се разочарал ако станува збор за ранѓеловиќ (n)

Ако е за играч се Ивановски или Лико, Лико и така се фалел имал понуди од Германија, португалија

Ако е Лико и ако даваат многу пари, ондак потпишувам со две раце (y)
Вистина е дека е миленик на навивачите, ама не е незаменлив. Плус за добра пара може да се даде.
Лошо е што би останале тенки на крило. Само Петров и Влатче, како и перспективниот Цикарски. Незнам дали овој Колеќевски може и крило да игра или па приридона позиција му е крило? :pos:

Ако е Лико и ако даваат многу пари, ондак потпишувам со две раце (y)
Вистина е дека е миленик на навивачите, ама не е незаменлив. Плус за добра пара може да се даде.
Лошо е што би останале тенки на крило. Само Петров и Влатче, како и перспективниот Цикарски. Незнам дали овој Колеќевски може и крило да игра или па приридона позиција му е крило? :pos:

Za LiPo a ? :D

Back
На врв Bottom