M
MrzaRules
Гостин
Пријателе не ти треба изговор за секс без кондом.Ти треба само присебност и да знаеш кога е моментот да го извадиш ![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
Мене ништо не ми треба, само да лежам...Пријателе не ти треба изговор за секс без кондом.Ти треба само присебност и да знаеш кога е моментот да го извадиш![]()
аххх ме заебаМене ништо не ми треба, само да лежам...![]()
Love ми немаат направено проблем, а Perfoma ми се најдобри од сите!You really need to get laid.
And then, please use condoms.
Performa i Elite се два вида кондоми на Durex.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:01 ---
Хахаха, што знам, само тие успеваат да не пукнатМоментот беше еднаш со Durex Elite, ебате лубрикант внатре ко за невини. Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш
![]()
Абе срамота е да ти кажам НЕМОЈ бескондомичноБраво бе Пумич, ама така си е шетано дете, не како мене затуцано... Да ти кажам право прв пат ги гледам, ама и како што кажа членот погоре, си барам изговори за безкондомичен секс![]()
Па тоа прашував јас уствари, дали ги има кај нас? Пошто во неколку супермаркети не ги најдов, а во аптека ми е тро срам...А за некој кој е алегричен на латекс
Зашто срам,90% од луѓето што работат во аптека се жени.Треба на мажите да им е повеќе срам.Па тоа прашував јас уствари, дали ги има кај нас? Пошто во неколку супермаркети не ги најдов, а во аптека ми е тро срам...
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 17:45 ---
П.С. Патем, не сум нешо форумџика, како се цитира нечие мислење?
А, не... има едни други за деца правење, Viola се викаат . Никогаш нема да ги забраам,Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш![]()
Којзнае што сте купиле бе!А, не... има едни други за деца правење, Viola се викаат . Никогаш нема да ги забраам,.
А уосталом сега ги барав на google и не постојат.
Ако пукне, му доаѓа како лото, нешто се фаќа, понекој пат, нешто не.Којзнае што сте купиле бе!
Исто и оние бесплатните што ги делат, демек за превентива од СПБ, може СПБ нема, ама бременитис ќе фатиш сигурно!!!
Ако не фатиш бременитис, има и утешни награди!Ако пукне, му доаѓа како лото, нешто се фаќа, понекој пат, нешто не.![]()
http://www.durex.com/en-GB/Products/condoms/Pages/Real Feel.aspx#0Браво бе Пумич, ама така си е шетано дете, не како мене затуцано... Да ти кажам право прв пат ги гледам, ама и како што кажа членот погоре, си барам изговори за безкондомичен секс![]()
Јас бременитис не фаќам никако, тие утешните се незгодниАко не фатиш бременитис, има и утешни награди!
Не сум проблемот јас туку тој што треба да ги носи одбива послушност....http://www.durex.com/en-GB/Products/condoms/Pages/Real Feel.aspx#0
Ко за тебе даде, ама ми стојат лесно пучливи.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 19:23 ---
Јас бременитис не фаќам никако, тие утешните се незгодни![]()