M
MrzaRules
Гостин
Пријателе не ти треба изговор за секс без кондом.Ти треба само присебност и да знаеш кога е моментот да го извадиш
Мене ништо не ми треба, само да лежам...Пријателе не ти треба изговор за секс без кондом.Ти треба само присебност и да знаеш кога е моментот да го извадиш
аххх ме заебаМене ништо не ми треба, само да лежам...
Love ми немаат направено проблем, а Perfoma ми се најдобри од сите!You really need to get laid.
And then, please use condoms.
Performa i Elite се два вида кондоми на Durex.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 15:01 ---
Хахаха, што знам, само тие успеваат да не пукнат Моментот беше еднаш со Durex Elite, ебате лубрикант внатре ко за невини. Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш
Абе срамота е да ти кажам НЕМОЈ бескондомичноБраво бе Пумич, ама така си е шетано дете, не како мене затуцано... Да ти кажам право прв пат ги гледам, ама и како што кажа членот погоре, си барам изговори за безкондомичен секс
Па тоа прашував јас уствари, дали ги има кај нас? Пошто во неколку супермаркети не ги најдов, а во аптека ми е тро срам...А за некој кој е алегричен на латекс
Зашто срам,90% од луѓето што работат во аптека се жени.Треба на мажите да им е повеќе срам.Па тоа прашував јас уствари, дали ги има кај нас? Пошто во неколку супермаркети не ги најдов, а во аптека ми е тро срам...
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 17:45 ---
П.С. Патем, не сум нешо форумџика, како се цитира нечие мислење?
А, не... има едни други за деца правење, Viola се викаат . Никогаш нема да ги забраам, .Исто и оние што се Love, тие па муабет не се праи, тие се користат кога сакаш дете да направиш
Којзнае што сте купиле бе!А, не... има едни други за деца правење, Viola се викаат . Никогаш нема да ги забраам, .
А уосталом сега ги барав на google и не постојат .
Ако пукне, му доаѓа како лото, нешто се фаќа, понекој пат, нешто не.Којзнае што сте купиле бе!
Исто и оние бесплатните што ги делат, демек за превентива од СПБ, може СПБ нема, ама бременитис ќе фатиш сигурно!!!
Ако не фатиш бременитис, има и утешни награди!Ако пукне, му доаѓа како лото, нешто се фаќа, понекој пат, нешто не.
http://www.durex.com/en-GB/Products/condoms/Pages/Real Feel.aspx#0Браво бе Пумич, ама така си е шетано дете, не како мене затуцано... Да ти кажам право прв пат ги гледам, ама и како што кажа членот погоре, си барам изговори за безкондомичен секс
Јас бременитис не фаќам никако, тие утешните се незгодниАко не фатиш бременитис, има и утешни награди!
Не сум проблемот јас туку тој што треба да ги носи одбива послушност....http://www.durex.com/en-GB/Products/condoms/Pages/Real Feel.aspx#0
Ко за тебе даде, ама ми стојат лесно пучливи.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 19:23 ---
Јас бременитис не фаќам никако, тие утешните се незгодни