Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
))ајде дежурни.....иамм дома болен, со симптоми следни
има болка у градите
затнат нос
главоболка
малаксаност
плус страда и од отежнато дишење, се инати несака на доктор, оти мисле дека ке ја оставеле у болница и најтешкиот проблем шо ке рекле комшиите.....ццццццц.......јас мислам дека е грип.......изгледа насила ке ја однесам у болница.......
А да кажеше години, како и да е нема да згрешиш со болтов.
Овие симптоми ги има на 87653658476836584658376 медицински состојби, треба да се исклучат една од друга и да се види што е проблемот.
А кашлица? Проблеми со срцето? Ако има под итно да се јави на лекар.ама ме искара сеа....у право си......утре сабајле насила лета у болница инаку се работе за мајка ми 50 години, со 75% нефунционално едно белодробно крило........
Еве конечно го најдов и стручниот израз за шо ме ебе ...Biceps femoris ...
на ДВЕТЕ нозе ...
Ајде сега давајте чариња))
ајде дежурни.....иамм дома болен, со симптоми следни
има болка у градите
затнат нос
главоболка
малаксаност
плус страда и од отежнато дишење, се инати несака на доктор, оти мисле дека ке ја оставеле у болница и најтешкиот проблем шо ке рекле комшиите.....ццццццц.......јас мислам дека е грип.......изгледа насила ке ја однесам у болница.......
што да и дадеме да ја помини веечерта...испи димитринче, вентор, септолете, парацетамол......мислим веке претера......тежок инат
Ако избегавам компјутер подолго време немам болки.
Исто понекогаш осеќам ушите ми се затнуваат, ама тоа ми е поради притисокот мислам, малце претерав со тежина последно време.
Колку минути му беа потребни на показалецот да се опорави?Бев надвор едно пола саат и знаете рацете ми смрзнаа од ладно,и сеа еве има 15 минути од коа се вратив горниот дел на показалецот уште ми е згрчен,до коа ќе трае?
me interesira da prasam nesto,vekje 1 i pol mesec na momenti srceto pocnuva da mi cuka zabrzano,koga ke zabrza pulsot do 100 negde poke ne to traj 10 sekundi mozi i prestanva mi se slucva na okolu 6-7 dena,imam napraeno EKG i maticnata mi rece deka nemas nisto samo so si voznemiren zato taka inaku pulsot mi e 75 do 85 redovno,a i sum pod premnogu golem stres psihicki strav pa dali e od to ili mozno e nesto da e problem so srceto??