А да кажеше години, како и да е нема да згрешиш со болтов.ајде дежурни.....иамм дома болен, со симптоми следни
има болка у градите
затнат нос
главоболка
малаксаност
плус страда и од отежнато дишење, се инати несака на доктор, оти мисле дека ке ја оставеле у болница и најтешкиот проблем шо ке рекле комшиите.....ццццццц.......јас мислам дека е грип.......изгледа насила ке ја однесам у болница.......
ама ме искара сеа....у право си......утре сабајле насила лета у болница инаку се работе за мајка ми 50 години, со 75% нефунционално едно белодробно крило........А да кажеше години, како и да е нема да згрешиш со болтов.
Овие симптоми ги има на 87653658476836584658376 медицински состојби, треба да се исклучат една од друга и да се види што е проблемот.
А кашлица? Проблеми со срцето? Ако има под итно да се јави на лекар.ама ме искара сеа....у право си......утре сабајле насила лета у болница инаку се работе за мајка ми 50 години, со 75% нефунционално едно белодробно крило........
Чарето ти е да одиш на лекар..
Еве конечно го најдов и стручниот израз за шо ме ебе ...Biceps femoris ...
на ДВЕТЕ нозе ...
Ајде сега давајте чариња ))
Što i dijagnosticiraa? Ako ne e tajna _ајде дежурни.....иамм дома болен, со симптоми следни
има болка у градите
затнат нос
главоболка
малаксаност
плус страда и од отежнато дишење, се инати несака на доктор, оти мисле дека ке ја оставеле у болница и најтешкиот проблем шо ке рекле комшиите.....ццццццц.......јас мислам дека е грип.......изгледа насила ке ја однесам у болница.......
што да и дадеме да ја помини веечерта...испи димитринче, вентор, септолете, парацетамол......мислим веке претера......тежок инат
за болтот....... Избегавај даљеАко избегавам компјутер подолго време немам болки.
Исто понекогаш осеќам ушите ми се затнуваат, ама тоа ми е поради притисокот мислам, малце претерав со тежина последно време.
Колку минути му беа потребни на показалецот да се опорави?Бев надвор едно пола саат и знаете рацете ми смрзнаа од ладно,и сеа еве има 15 минути од коа се вратив горниот дел на показалецот уште ми е згрчен,до коа ќе трае?
me interesira da prasam nesto,vekje 1 i pol mesec na momenti srceto pocnuva da mi cuka zabrzano,koga ke zabrza pulsot do 100 negde poke ne to traj 10 sekundi mozi i prestanva mi se slucva na okolu 6-7 dena,imam napraeno EKG i maticnata mi rece deka nemas nisto samo so si voznemiren zato taka inaku pulsot mi e 75 do 85 redovno,a i sum pod premnogu golem stres psihicki strav pa dali e od to ili mozno e nesto da e problem so srceto??