Aлбански херои ќе ги красат улиците на Скопје

Чаир (2002) - (денес поинаку)
- албанци 57%
- македонци 24%

Имиња на улиците во Чаир :

- Кримска
- Банатска
- Сараевска
- Струмичка
- Вуковарска
- Ресенска
- Солунска
- Јајце
- Дримкол
- Клинска Леса
- Севастополска
- Коста Абрашевиќ
- Благоја Паровиќ
- Јосиф Михајловиќ
- Љубе Стоилковиќ
- Жикица Јовановиќ - Шпанац
- Отокар Кершовани
- Менделеева

Време е овие имиња да се заменат со нови имиња , има и доста имиња , за кои ни на гугл не можете да најдете информации.

Замената

Александар Македонски
Јане Сандански
Цар Самоил
Питу Гули

од понови
Тоше Проески
Милчо Манчески
Симон Трпчески

Патем,предлогов не ми е само за Чаир,туку и за Тирана и Приштина.

Македонецот може да се ОБЕДИНИ само кога ќе биде малцинство.
Мое мислење.

Ја незнам зашто вака се понашате..Па шиптарине у очи ве гледаат,и све кажуваат унапред што ќе биде,а вие чекате да се случи тоа што ви го кажале додека ве глеале у очи,и само да се лигавите..И све едно исто јадете трици,американците ова она..ЖИМИ КУРОВ!Тој груевски племето да му го ебам,да не му се тие шиптариштата нема ни да биде на власт,ете толку му вреди педерската идеологија!Ситничар егејски,све да им ебам и на опозиција,и на влада и све у пичку МАТЕРИНУ!
Искрено,веќе не ми се лоши од нив,ми се лоши од вас..Идеја тие имаат,и ја спроведуваат..Ништо не кријат,сите знаеме што прават...Идеа ние немаме,не спроведуваме КУР!
Фиром,ако...Така треба,преку кур ми е више све дојдено..ќе си играм држава..Барем ќе го срамат името фиром,нема да го срамат името Македонија....
Браво шипотари,така се реализира план и идеа..Треба да учиме од вас,ама сигурно нема да учиме,пошо ние сме едно најобично племе на кое што му е гајле само да си ја прехрани фамилијата,и ништо друго!НИЕ НИКОГАШ НЕМА ДА НАПРАВИМЕ НИШТО!САМО ЌЕ СЕ ВЛЕЧЕМЕ ПО ПЛАНЕТАВА!!!НЕ ВРЕДИМЕ НИШТО!!НИЕ СМЕ СТОКА!!!ТРЕБА ДА НЕ НЕМА!!НЕ НИ ВРЕДИ НИШТО!!!!ЏАБЕ СЕ НИ ОСТАИЛЕ!!ПРОКЛЕТИ ДА СЕ ПРЕДЦИТЕ!!!ШТО КУР НИ ОСТАВИЛЕ,ДА ИМ ЕБАМ КРВАТА ШТО ЈА НОСАМ!!!ШТО КУР МЕ НАПРАИЛ ПА И ТОЈ ГОСПОД МАКЕДОНЕЦ ДА БИДАМ,МАКИ ДА ВЛЕЧАМ ЦЕЛ ЖИВОТ!!!!ДА ТИ ЕБАМ ЖИВОТОТ КРПОСАН ДУПКОСАН ДА ТИ ЕБАМ!!!!!!!

Не ви сметаше кога во Велес ги преименуваа улиците ова ви смета абе ај... оти биле албански, да ги преименуваа улиците во александровци и незнам ти шо, први ќе бевте да испотепате (со капс) се живо и диво што ќе се спротиставеше на таа одлука. Тоа ти е, двојни стандарди.

Ја незнам зашто вака се понашате..Па албанецине у очи ве гледаат,и све кажуваат унапред што ќе биде,а вие чекате да се случи тоа што ви го кажале додека ве глеале у очи,и само да се лигавите..И све едно исто јадете трици,американците ова она..ЖИМИ КУРОВ!Тој груевски племето да му го ебам,да не му се тие албанециштата нема ни да биде на власт,ете толку му вреди педерската идеологија!Ситничар егејски,све да им ебам и на опозиција,и на влада и све у пичку МАТЕРИНУ!
Искрено,веќе не ми се лоши од нив,ми се лоши од вас..Идеја тие имаат,и ја спроведуваат..Ништо не кријат,сите знаеме што прават...Идеа ние немаме,не спроведуваме КУР!
Фиром,ако...Така треба,преку кур ми е више све дојдено..ќе си играм држава..Барем ќе го срамат името фиром,нема да го срамат името Македонија....
Браво шипотари,така се реализира план и идеа..Треба да учиме од вас,ама сигурно нема да учиме,пошо ние сме едно најобично племе на кое што му е гајле само да си ја прехрани фамилијата,и ништо друго!НИЕ НИКОГАШ НЕМА ДА НАПРАВИМЕ НИШТО!САМО ЌЕ СЕ ВЛЕЧЕМЕ ПО ПЛАНЕТАВА!!!НЕ ВРЕДИМЕ НИШТО!!НИЕ СМЕ СТОКА!!!ТРЕБА ДА НЕ НЕМА!!НЕ НИ ВРЕДИ НИШТО!!!!ЏАБЕ СЕ НИ ОСТАИЛЕ!!ПРОКЛЕТИ ДА СЕ ПРЕДЦИТЕ!!!ШТО КУР НИ ОСТАВИЛЕ,ДА ИМ ЕБАМ КРВАТА ШТО ЈА НОСАМ!!!ШТО КУР МЕ НАПРАИЛ ПА И ТОЈ ГОСПОД МАКЕДОНЕЦ ДА БИДАМ,МАКИ ДА ВЛЕЧАМ ЦЕЛ ЖИВОТ!!!!ДА ТИ ЕБАМ ЖИВОТОТ КРПОСАН ДУПКОСАН ДА ТИ ЕБАМ!!!!!!!

Кога мнозинството Македонци дојдат до твоево дереџе, може и ќе се смени нешто во државава, до тогаш само можам да ти кажам дека и јас исто се чувствувам..:(

Да де, да, во село Копаница единствената улица ќе им се вика Приштина, во Скопје Север, и Чаир. Јака муда, демек до сега не ги преименуваа -.- .
Богами во Чаир мојата Македонско-косовска бригада ако ја преименуваат ништо не прајме или Ѓорги поп-Христов каде што живеат многу Македонци ... и сл

Херои :pos:

Не ми текнува што уште можеме да им дадеме на искривениве..или па тие да побараат нешто? Вардар да го сменат да стават име ...на пример....Али Амети? :facepalm:

Не ви сметаше кога во Велес ги преименуваа улиците ова ви смета абе ај... оти биле албански, да ги преименуваа улиците во александровци и незнам ти шо, први ќе бевте да испотепате (со капс) се живо и диво што ќе се спротиставеше на таа одлука. Тоа ти е, двојни стандарди.
Да брат улиците во Македонија да се викаат Хасан Приштина и тоа да не ти смета незнам што човек треба да бидеш

Чаир (2002) - (денес поинаку)
- албанци 57%
- македонци 24%

Имиња на улиците во Чаир :

- Кримска
- Банатска
- Сараевска
- Струмичка
- Вуковарска
- Ресенска
- Солунска
- Јајце
- Дримкол
- Клинска Леса
- Севастополска
- Коста Абрашевиќ
- Благоја Паровиќ
- Јосиф Михајловиќ
- Љубе Стоилковиќ
- Жикица Јовановиќ - Шпанац
- Отокар Кершовани
- Менделеева

Време е овие имиња да се заменат со нови имиња , има и доста имиња , за кои ни на гугл не можете да најдете информации.
По која основа заклучи дека “време е да се заменат со нови“?

Да брат улиците во Македонија да се викаат Хасан Приштина и тоа да не ти смета незнам што човек треба да бидеш

Глеј сеа ја што зборувам а он што ми зборува, ако веќе се буните бунете се против сите. Јас бев противник и уште сум и на едното и на другото. Убаво кажа некој погоре ако се изгради нова улица нека си ја крстат александар или хасан или што сакаат, но нека не менуваат имиња на веќепостоечки улици.

Дека ако си од штаб, дали се радуваш? Па не знам, но не би ме чудело. Знаеш како велат, молкот значи оправдување.
За дебили и за интернет си во право, но тоа е политиката на твојот лидер - Компјутер за секое дете.

Каде пишува дека молчам? Само искоментирав дека оваа информација, не е нешто што до сега не сме го знаеле.

Глеј сеа ја што зборувам а он што ми зборува, ако веќе се буните бунете се против сите. Јас бев противник и уште сум и на едното и на другото. Убаво кажа некој погоре ако се изгради нова улица нека си ја крстат александар или хасан или што сакаат, но нека не менуваат имиња на веќепостоечки улици.
Македонија заслужува македонски имиња на улиците не српски комунисти кој немале врска со Македонија или уште помалце Шалбански екстремисти којшто имале дури и иредентистички ставови кон Македонија

Ако се случи ова идам на сред плоштад, го палам македонското знаме и ќе си заминам од државава.. :mad: :mad: :mad:
Никако брат, ќе се исплескаме уште еднаш финално за да видиме кој ќе остане. Тој што лета високо паѓа ко партал, па така се ближи денот кога во драч под море ќе ги закопаме сите до еден. Башка и ако грујо го дозволи ова ризикува да му се собере цела Македонија пред кабинет и да го ебе без вазелин на илинденска бб. Па сега ако е будала, нека проба.

абе ај малер ја таман сакав да ги именуваат во дота херои улиците... на пример... Rogue knight, Chaos Knight, Butcher,итн види бе ме утепа малер месецов

Не сериозно, ова станува лошо веќе..Треба нешто да се превземе, без разлика дали ќе не обојат како соросоиди, сдсмовци или предавници..Ова излегува од контрола!
Болдираните се први кои ќе те етикетираат како националист, ако превземеш нешто.
Исто така истите тие се први кои ја вртат главата на страна кога Љуљзим пали цркви, тепа каурчиња и слично. Тоа е затоа што се они многу либерални.

Болдираните се една од главните причини заради кои Албанците тука живеат со закони кои важат само за Каурите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom