Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Абе остај ти таа работа.
То што е Далглиш за Ливерпул, то Пеја989,14+36-4 за македонските црвени.:icon_lol:

Него, само јас немав дрес Ливерпул вчера а? :vozbud:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе остај ти таа работа.
То што е Далглиш за Ливерпул, то Пеја989,14+36-4 за македонските црвени.:icon_lol:

Него, само јас немав дрес Ливерпул вчера а? :vozbud:
Остај го, џабе му објаснуваш на она битолчанецон, повеќе од широк сокак (или заедно го пишуваат они) не видел, тука ќе ме тепа во Скопје, срамота:love:

А за дресот, ти реков да ти позајмам маицата...ти викаш, после ќе видиме...ова она...и почна утакмицата...али јако беше, јако мајку му е*ам....јако :) Не се видовме на крај, се сликаше за групната? Ептен сите шокирани бевме...:pos:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 17:28 ---
Ама Џобс беше главниот. Ти вака не ми изгледаш како главен. Види ги Гојак и Гучи на пример. Уште од прее ти се острат......тие ќе да се главните
А за стигање лесно е. На другиве ќе им дадам од оние карамелите за пролив па одма со тебе идам :sneaky:
Како ќе кажеш, јас ти реков, отворен за сите комбинации..само ти да дојдеш СК :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Остај го, џабе му објаснуваш на она битолчанецон, повеќе од широк сокак (или заедно го пишуваат они) не видел, тука ќе ме тепа во Скопје, срамота:love:

А за дресот, ти реков да ти позајмам маицата...ти викаш, после ќе видиме...ова она...и почна утакмицата...али јако беше, јако мајку му е*ам....јако :) Не се видовме на крај, се сликаше за групната? Ептен сите шокирани бевме...:pos:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 17:28 ---

Како ќе кажеш, јас ти реков, отворен за сите комбинации..само ти да дојдеш СК :)
1.Ти кажав како стојам со тоа. Тактиката спрема битолчаните нема да ти запали за мене
2. Ај ти ела ваму да те исплескам набрзина па после реванш кога ќе дојдам тогаш. Ако не дојдам службено добиваш. И дај тоа групната да ја видам. Ве мрзи една слика да ставите ебаве скопјаните

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Абе се мислев дома, дали да земам маицата од ВМРО или Гевара, и ај си реков :vozbud: ... да мава на црвено. :icon_mrgr:

Инаку, да, се чкрапнав и заминав. И дома стигнав во 2 и 15 :vozbud:

Ај, и за следни прилики и трофеи.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
1.Ти кажав како стојам со тоа. Тактиката спрема битолчаните нема да ти запали за мене
2. Ај ти ела ваму да те исплескам набрзина па после реванш кога ќе дојдам тогаш. Ако не дојдам службено добиваш. И дај тоа групната да ја видам. Ве мрзи една слика да ставите ебаве скопјаните
Да се нашалам бе, да се нашалам...не мислев да те навредам, плус..убаво си кажа, не паѓаш на провокации :) За сликата, уште ја немам....што ми ја прати Димче, ќе ја пуштам тука.

А за ферката...јас сум првата на домашен....после тоа идам на гости (БТ) :)
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 17:42 ---
Абе се мислев дома, дали да земам маицата од ВМРО или Гевара, и ај си реков :vozbud: ... да мава на црвено. :icon_mrgr:

Инаку, да, се чкрапнав и заминав. И дома стигнав во 2 и 15 :vozbud:

Ај, и за следни прилики и трофеи.
Хахахаха...си требал од Гевара, зошто партијата е небитна :) Иначе...добро штом си се сликал, ете и на Розата и кажав, ќе ја акнам тука штом ја добијам. Ние порано стигнавме, накај 11 и нешто дома..зошто имаше од некои момци и девојки не расчистени сметки, па требаше да доплаќаме. Од возбуда пустите заборавиле да си подмират рачун :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Да се нашалам бе, да се нашалам...не мислев да те навредам, плус..убаво си кажа, не паѓаш на провокации :) За сликата, уште ја немам....што ми ја прати Димче, ќе ја пуштам тука.

А за ферката...јас сум првата на домашен....после тоа идам на гости (БТ) :)
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 17:42 ---

Хахахаха...си требал од Гевара, зошто партијата е небитна :) Иначе...добро штом си се сликал, ете и на Розата и кажав, ќе ја акнам тука штом ја добијам. Ние порано стигнавме, накај 11 и нешто дома..зошто имаше од некои момци и девојки не расчистени сметки, па требаше да доплаќаме. Од возбуда пустите заборавиле да си подмират рачун :)
Оти бе? Втор да не заврши во групата? :pos::pos: Требаше да дојдам. Ќе пиев на ваша сметка :LOL:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Оти бе? Втор да не заврши во групата? :pos::pos: Требаше да дојдам. Ќе пиев на ваша сметка :LOL:
Јас ти викам дојди ќе ти се исплати :)
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 17:47 ---
Него, што сакав...а да.....ЛЕ-ЛЕ Мадр оф гад.....http://stevehallsfootball.com/2012/02/26/robbie-fowler-a-free-agent-after-indian-premier-league-ko/

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Сега сакав јас тоа да го постирам. Ај избриши го да го ставам јас а? :D
Туку еве статистика за мечот вчера.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ајде бе па ти, ти ќе постираш кога ќе ни дојде во клуб...еве јас тогаш нема да известувам :) А статистика се утепа од барања, сите те искулираа...се напна и сам си ја најде :pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не е mother of god, туку god himself :)

Може да го донесат, како тренер, да ги подучи овие како да ја внесат топката у гол а не да гаѓаат статива/пречка :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ајде бе па ти, ти ќе постираш кога ќе ни дојде во клуб...еве јас тогаш нема да известувам :) А статистика се утепа од барања, сите те искулираа...се напна и сам си ја најде :pos:
Па мрзи се сите бе :coffee: Ги мрзи 5 збора да искуцаат на тастатура
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 18:25 ---
дечко имш некој проблем?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Камениот Мост....хахааххаахахаахаха:pos: Јас ти викам, не стигаш ти до мене :)
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 18:36 ---
Има он доста проблеми :D
Розо сакаш да средам да те кикнат од форумов? :sneaky:
Не да го кикнат, бан од 2-3 дена, да олади малку, што викаш :) хаха

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83