84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Миланке, знам дека сакаш да се пофалиш дека си го гледала Descendants, ама барем пред да расипеш кажи spolier alert.
А од овие номинираниве сите заслужуваат да земат, освен типот од немиот филм.
Не е нормална бе, не ја слушав асално али слушнав мал дел и знаев дека иде накај спојлер и почнав да испуштам звуци за да не ја слушнам што ќе истреска :tapp:

Не е нормална бе, не ја слушав асално али слушнав мал дел и знаев дека иде накај спојлер и почнав да испуштам звуци за да не ја слушнам што ќе истреска :tapp:
:pos:

Не ми е гајле дали некој зборува, дали молчи, дали пее. Се гледа целокупната глума, а не тоа кој колку е хендикепиран при глумењето. Го гледав Артист 30 минути и за тоа време не ми остави впечаток, не знам, можеби потоа распалил. А веќе ако се раководиме кој колку молчи, и Гери Олдман во ненемиот филм Tinker Taylor повеќето од времето го помина молчејќи.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 05:32 ---
Иначе јас оскар му давам на Michael Shannon
За ова си тотално во право. Срамота е што не е ниту номиниран.

Чао другари, мило ми беше. Мора да се спие. Се гледаме утре во некои од темите :)

Го немам гледано The Artist (додуша ги немам гледано и другите) ама гарантирам дека на 97% од македонците што ќе го гледаат нема да им се допадне

Го немам гледано The Artist (додуша ги немам гледано и другите) ама гарантирам дека на 97% од македонците што ќе го гледаат нема да им се допадне
На 97% од светот нема да му се допадне.
Ај нека се здрави и живи и жими се ако стварно почнат неми филмови да се снимаат низ Холивуд како што Миланка скапа зборувајќи дека ќе биде, нејзе и одам и масакр и вршам.
War Horse ништо......фак д академи:facepalm:

Барем очекувавме.. јас го немам плукано, уште не ми е гледан.
Ама покрај Олдман, Пит.. кои немаат земено досега еднаш И Клуни одозгора.. незнам како имал дечкото шанса.

Едни од полошите оскари.. од билокој аспект. :neznam:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom