Ве привлекуваат развиените момци повеќе од останатите?

Ве привлекуваат развиените дечки повеќе од останатите?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Johnny bravo anyone ? :D

Упс, јадам гомна против мене и колегите билдери :pipi:

Секако дека кај некои жени физичкио изглед е голем плус, најискрено нека одговорат дали се повеќе палат на црвсти стомачни или на млитаво , пивско меше ( мешок ) ..

Али дека физичкиот изглед носе 100 % успех кај жените , се лажете .. за прв впечаток може да помогне , али ако сте говедо у карактер џабе е и да изгледате сеедно дали ко Сталоне или ко Пит..
Fizickiot izgled e (naj)vazen na samiot pocetok, no bez karakter i bez pari vo dzebot sekako, nema ponatamosen uspeh !!!
No iako temava e otvorena za zenskite da komentiraat, sive postovi se od maski clenovi !!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На форумов безброј пати имам повторено дека воопшто не ме привлекуваат машки со коцкици на стомакот. Па уште како и на сликите: коцкици и депилирани - (n) Мене ми се допаѓаат покрупни машки, да има стомаче, многу потопли и попозитивен впечаток ми оставаат како прво, а како второ многу посимпатично делува. Ептен слаби машки или ултра набиени со мускули не ми се воопшто привлечни, никогаш не ми ни биле. Во ред е човек да вежба, да се грижи за себе, ама не да се оди во претеризам. Што ќе ми е машко со коцкици на стомакот? Да рендам сирење?

K

kalimer0

Гостин
Едно потпрашање до девојките на темава. Кои ве привлекуваат повеќе:
Ѕверски набилдани како Schwarzenegger

Или
Нормално дефинирани но сепак мускулести како Sean Faris на пример.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам само зашто на анкетава одговарале и машки, смешно делува. :pos:
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 21:32 ---
Дали е возможно некоја жена ова да го смета за привлечно???:eek::eek:
Уствари се е можно, за вкусови сепак не се дискутира.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Како не... кога ќе видам такви набилдани цели одма добивам слика дека се некои без 2 грама мозок.. пошо само такви се праат горили мислејќи дека со тоа ќе добијат повеќе самодоверба и дека девојките ќе најдат нешто на што ќе се напалат... со други зборови.. коа веќе нема мозок бар тело да има.. :sick:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Како не... кога ќе видам такви набилдани цели одма добивам слика дека се некои без 2 грама мозок.. пошо само такви се праат горили мислејќи дека со тоа ќе добијат повеќе самодоверба и дека девојките ќе најдат нешто на што ќе се напалат... со други зборови.. коа веќе нема мозок бар тело да има.. :sick:
Да не се вреѓаме :pos: тоа си е стереотип , „благодарение“ на 80 % од билдерите ..
Не се сите без мозок :noze:

O

Orion.

Гостин
Ова е најголемата глупост што сум ја прочитал у живот...

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Да не се вреѓаме :pos: тоа си е стереотип , „благодарение“ на 80 % од билдерите ..
Не се сите без мозок :noze:
Не реков сите.. реков за оние што личат на горили.. горе го гледаш се направил огромен а во нозете како некое девојче ... греота..

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
На форумов безброј пати имам повторено дека воопшто не ме привлекуваат машки со коцкици на стомакот. Па уште како и на сликите: коцкици и депилирани - (n) Мене ми се допаѓаат покрупни машки, да има стомаче, многу потопли и попозитивен впечаток ми оставаат како прво, а како второ многу посимпатично делува. Ептен слаби машки или ултра набиени со мускули не ми се воопшто привлечни, никогаш не ми ни биле. Во ред е човек да вежба, да се грижи за себе, ама не да се оди во претеризам. Што ќе ми е машко со коцкици на стомакот? Да рендам сирење?
Vo pravo si, eve mene na pr. mi se odvratni slabite zenski ko cackalici i zakacalki(manekenki), jas si sakam normalno ugoeni/razvieni i zdravi zenski, a ne nekoi kosturi koi ziveat od troski(na dieta), bidejkji si zamisluvaat deka bile "debeli", sakam da si gledam pred mene, a i da si fatam mevce, gaze, butce, cice, a ne koski, koskite se za kucinjata !!!!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Ова е најголемата глупост што сум ја прочитал у живот...
Навистина?!... пробај да поразговараш со таквите луѓе да видиш колку мозок имаат.. и какви ставови имаат.. мислам ваљда не мислиш дека го зборувам ова од памет..
Може некого да го навреди вистината... али тоа е тоа.. сакал или не повеќето се такви..

O

Orion.

Гостин
Навистина?!... пробај да поразговараш со таквите луѓе да видиш колку мозок имаат.. и какви ставови имаат.. мислам ваљда не мислиш дека го зборувам ова од памет..
Може некого да го навреди вистината... али тоа е тоа.. сакал или не повеќето се такви..
Активно вежбам веќе околу 4 години. Студент сум на Правен, 3 година, просек над 8.
Каква е оваа апсурдна генерализација?

Г

Гучи

Гостин
Well, hello there :cool: :D

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Takvite nabildani tipovi(groto) po defolt se ne mnogu pametni, intelektualnosta ne im e mnogu jaka strana, najcesto moze da se primetat niz gradov kako obezbeduvaat lokali, firmi, kukji, budzi(biznismeni i politicari) i.t.n. uvek se obleceni vo tesna/zalepena crna obleka, nosat debeli sindziri okolu vrat, celi se istetovirani od glava do peti, uvek vozat skapi motori, limuzini, dzipovi i sl. Ali so niv sala nema, mala greska i boom, sekoja im cest na malite isklucoci !!!
No sepak zenskite neka si biraat, za niv e temava !!!

O

Orion.

Гостин
Takvite nabildani tipovi(groto) po defolt se ne mnogu pametni, intelektualnosta ne im e mnogu jaka strana, najcesto moze da se primetat niz gradov kako obezbeduvaat lokali, firmi, kukji, budzi(biznismeni i politicari) i.t.n. uvek se obleceni vo tesna/zalepena crna obleka, nosat debeli sindziri okolu vrat, celi se istetovirani od glava do peti, uvek vozat skapi motori, limuzini, dzipovi i sl. Ali so niv sala nema, mala greska i boom, sekoja im cest na malite isklucoci !!!
No sepak zenskite neka si biraat, za niv e temava !!!
Сите цигани се крадци, сите американци се глупави, сите италијанци се метеросексуалци...(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom