Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Никој не бараше од Буфон да си признае дека било гол, ама што очекува со таква незрела изјава, аплауз? Каков пример е тоа за идните генерации со фудбалска кариера? Требаше за себе да си го чува тоа...

432345_284882761576949_127121614019732_688067_1948484176_n.jpg

Порано не знам на која утакмица беше, нафрлуваа од корнер и Де Роси даде гол со рака, судијата мислеше дека го дал со глава и го призна, но Де Роси си призна дека беше со рака и голот не важеше :)

Braida rabotil na donesuvanje na John Guidetti,Belhanda i Patrick Herrmann pred preodniot rok, aj bas da videme dali ke uspee vo toa ili ke donese nekoj od seria B

Берлускони: Не сум лут поради непризнатиот погодок, туку сум разочаран.Ако поведевме и со 2-0,се ќе беше поинаку.Но, јас сум убеден дека ќе го одбраниме Скудетото бидејќи нашата цел е посилна од неправдите и несреќата.

1 незнам од играчиве :)

Ja сум чул, но сум го гледал Гуидети, детето е позајмено у Холандија од Манчестер Сити ( изглеа Раиола му е агент) и прави парче, има 4 хет трика дадено у првата полусезона, играч налик на Ибра само не е толку технички поткован, можам слободно да кажем на негови години некоја си малку подобра верзија на Един Џеко !!

бел бумбар :)

Јас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок:facepalm: Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...

Јас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок:facepalm: Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...
Да да неутрално си го гледал дербито за титулата на твојот тим. Исто неутрално ти стои АНТИ ЈУВЕНТАШ во тајтлот :pos:
Стварно срамота ејјј, 60 минути изиграле лошо, срамота е да освојат титула иако немаат пораз 24 меча СРАМОТА!
Чисто информативно ме интересира зошто бараш ондак итула по вашите 90 минути во Торино? :oops:

Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?

Ај ве молам пишувјате во друга тема. ќе се објаснуваме сега, ако не видовте дека беше гол и дека беше оштетен Милан и дека утакмицата беше сјебана и дека Милан заслужи да победи, сте ретардриани.Нема што да се зборува!

Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?
:icon_mrgr: Тебе ќе те барам кога ќе изгубите,немој после да се криеш,ок? :)

И овде ли почнавте да јадите г****, дај одете има тема за мечов, не тролајте тука, зар не читате дека пишува Фан клуб Милан !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom