Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Можно е Арша да ни беше малерот :), он си отиде почнаа петерди да пукаат.....
Штета за Верма и Росицки ако не играаат со Ливерпул.....:(

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Ова е тој арсенал за кого навивам , ова е тој тим што сакам да го гледам ,секоја чест на момците , ова е играта што треба да ја прикажуваат секој натпревар и конечно ми дадоа мотив да пишам на форумов после толку време , браво ганери само напред :) (некој 2-2 ја типуваше :P :) )

5PURS LONDON IS RED :)))

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. дојде време, да ти е страв да се радуваш. Но како и да е, секоја чест до момците и прикажаната игра. Душа ми исполнија!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Искочив од дома на 0-2 со невидена нервоза во мене. Се враќам, гледам 5-2 сме тепале.. 100% подобрување на расположение :D

Бравоооо! Ме изненади колку јако изигра Сања, како ли само улета при третиот гол коа даде пас за Росицки пфф..
Сите изиграа супер, за РВП неам зборови, дечкото и покрај тоа што денес немаше среќа, 2 опасни топки покрај гол имаше и една статива, успеа да даде супер асистенција и гол.. КЛАСА!

Само вака да продолжиме!!!
Go Go Gunners!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Можно е Арша да ни беше малерот :), он си отиде почнаа петерди да пукаат.....
Штета за Рвп и Росицки ако не играаат со Ливерпул.....:(
РВП ќе игра, како што сум информиран, картоните се ресетираат по 31 декември...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам само зошто, Венгер рече дека Росицки и Вермален сигурно, нема да играат во среда, кога во среда немаме меч. Сабота играме со Ливерпул, или пак можеби мислеше само за враќање на тренинг, не знам. Ќе има инфо кон средината на неделата, но мислам дека е можно да се вратат назад во тимот.

Иначе, да, Моцарт покажа дека е жив, повторно, но него му недостига само константност, класата ја има, уште од Дортмунд.

D

D_NazGUL

Гостин
Секоја чест, секоја чест, ваква игра немам видено од Арсенал од мнооогу одавна и ме радува фактот дека сеуште е тука некаде, затскриена, позади морал или замор или инат незнам, али сеуште е тука. Многу значи ова за нас, првенствено од резултатска гледна точка бидејки ги растуривме, а како второ од гледна точка на ЛШ (влез за 2013). Посакувам вака до крај на сезонава да изиграме.

п.с. Единствено нешто што ми ја мати радоста во овој момент е дека после секоја ваква победа се намалува до виртуелна нула интересот на А.В. и одборот за нови играчи.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Супер победа
Ако ме држи добро меморијата мислам дека ова е вториот меч во кој играа Сонг-Артета-Росицки заедно,првиот беше против Блекбурн тепавме 7-1 сега 5-1 :)
Волкот е звер кога одбрана игра со висока офсајд замка,но кога седи пред 16ник поарно да не игра.

MkdForever

Комита
Член од
20 ноември 2008
Мислења
39
Поени од реакции
19
5ка е оценка за која секој ученик се бори цела година, а Тотенхем и Челзи ги добиваат за 90 мин... :P
Ми го исполнија срцево, ваква игра да имаме до крајот и 3то место нема да ни избега... напред ганерии :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
5ка е оценка за која секој ученик се бори цела година, а Тотенхем и Челзи ги добиваат за 90 мин... :P
Ми го исполнија срцево, ваква игра да имаме до крајот и 3то место нема да ни избега... напред ганерии :)
Арсенал ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Само едно големо браво!
Нејкам ептен да ги воздигнам , па наредна петарда на нас :)
Ќе ги воздигнам во ваздух доколку ги минат Миланчо :P

Kajgana Shop

На врв Bottom