Лига на шампиони 2011/12

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Имате звук на Сител 3? :cautious:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.843
Од студио ќе коментирале :pos:

Иначе мора да признаам дека Металург има страшна бековска линија и секако најдобар голман на светот според мене (y)

P

PewDiePie

Гостин
Иначе мора да признаам дека Металург има страшна бековска линија и секако најдобар голман на светот според мене (y)
Ама го има и георгиевски така да пола од тоа се анулира. :confused:

П.С. Се вратија со пренос од сала.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.843
Ама го има и георгиевски така да пола од тоа се анулира. :confused:

П.С. Се вратија со пренос од сала.
Крилата се нула во споредба со другиот дел од ссотавот...
Особено што на десната страна имаат три просечни крила, наместо нив можеа да земат еден квалитетен и онака Левов и Мојсоски џабе земаат пари...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Абре имате ли звук? :mad: :pos: И овие па близуво па :tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.843
Незнам како Пирати дозволуваат спикеров да навива место нив и да ја тера публиката да пее други песни. Искрено да бев на нивно место, ќе му се качев горен и ласта ќе го џитнев.
Целосно се маргинализирани како група во целата оваа ситуација, затоа не ми се допаѓа вакво шминкерско кревање на атмосфера.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 19:47 ---
Миркуловски како муле го наместија два пати во најважни моменти :facepalm:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Што толку сме им згрешиле на овие Хамбург све им ебам.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па до кога ова бе до кога да ти ебем и судие и све и овја швабеве глупи со копер втор тим овде се тепаат ко финале да им море задно да им биде :mad:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
Си играат тие како секоја профи екипа, не им е гајле дали Металург се бори за второ место во група, дали им треба 1 бод или 2 .. Металург да си ја имаа играта како во првото полувреме ќе беше подруго и немаше да ги гледаме како се мачат во второ.. но вака се отиде по вода.
Е сеа ждребот треба да ни е наклонет т.е да ни се падни Загреб, па да се спротиставиме барем на нив, оти другите екипи се далеку понапред од Загреб.

И незнам што цепидлачи Ников, ко да Металург изгубил од Тинекс Пролет ебате, ќе жалиме за поразот сеа, па и да си врзиме црно... бог да чува и да брани.

И на почетокот напоменаа дека Сител го вршеле преносот и давале сигнал и надвор од Македонија, а тие за нив немаат, не пак за надвор..:tapp: да им еам мамицата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.843
Штама....
Ебате шминкерскиот народ ебате, незнаат ли да дадат поддршка кога е најпотребно?
Се потепаа ќе купувале карти две недели пред тоа, јас незнам што не земе Металург да си игра во Автокоманда. Абе дома си е дома бе брате, сигурен сум дека сите прави нивни фанови ќе се согласат на тоа. Плус сто пати поголем притисок ќе имаше...
Али се за пари...
Највеќе се нервирав ние кога игравме во ЛШ во Борис Трајковски :facepalm:
Кале си е кале бе брат....

Иначе одлично изигра Металург во првиот дел. Второ полувреме го губи Лино.
Менува тактика го вади Козлина, го става Миркуловски.
Со тоа го уништи шутерскиот тандем, почнаа да одат на акции на пикер. Делумно им успеа, ама кога немаш крила а не ги користиш бековите неможеш да очекуваш победа против тим како Хамбург.
Порака до Лино, да ги исшутира сите крила и да си купи нови.
Со тоа вложување једино само на мансков може да му дадат шанса...

R

Rigel Kent

Гостин
Ete zosto Markovic ne e podobar od Lazarov .Nekolku dobri sutevi i potoa iljada neprecizni...Zosto ne igrase Aluseski ???? Koga moze Giggs togas moze i Aluseski:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom