Какви патики носите?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Каде во Скопје можам да најдам патки за трчање (ке трчам маратон)
Ми кажаа дека во салата Борис имало? И како се движат цените?
фала.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.467
Поени од реакции
7.909
фала.
Не мора да идеш во аутлетите во Борис Трајковски за да купиш добри патики за трчање :)

Јас лани бев до аутлетите баш за такви патики, ама или не беа за трчање или чинеа над 4000. На крај отидов во МегаСпорт (ГТЦ позади Ајриш Паб) и си купив Рибок за 2400 :)

Можеби сега се има сменето нешто, ама ако си најдеш соодветен модел во МегаСпорт, да си купиш, да не се мачиш за понатаму :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
лани прв пат купив ruuners и се покажаа добри
оваа година најверојатно пак ке купам такви:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За трчање некои ниски најубаво, барем мене такви највеќе ми одговараат, не ми го кочат зглобот. Али колку се само ѕверски за трчање овие од Адидас

:pos: :cuc:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.976
Поени од реакции
1.246
Браво друже како ме погоди во креската :vozbud:само петта слика не ми се допаѓаат, се друго е оргазам:drk: каде ги набави, колку е цената и дали продаваш ? :icon_mrgr:

П

Пепси_

Гостин
Браво Ddime ти изглеа секој месец по 1 пар купуваш манијак по патики (y) (патем добар вкус)

П

Паган-др

Гостин
Покрај најкот, планирам и овие да ги земам следно, ќе видиме што ќе излезе...

Член од
7 декември 2011
Мислења
283
Поени од реакции
83
фала.
за трчање ти препорачувам Puma Complete Velosis v2
за трчање се топ имам исти вакви пред една недела ги земав од Турција(Free Shop) 3000 ден.
За во Македонија незнам дали има некаде вакви

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.682
Поени од реакции
1.021
Еве уште едни во колекција.. :)

Каде може по Скопје или во друг град да се најдат овакви супра или некои патичиња како оние што се повеќе на сликата и колку чинат фала ви :)))
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 17:34 ---
фала.
Само New Balance многу сум задоволен јас имам 2 год и несакаат да слушнат иначе се 2700 па нагоре со цена :) Исто имам и за џогинг Kalenji не се како балансот али супер се :) во ГТЦ имаш на 2ри спрат

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Каде може по Скопје или во друг град да се најдат овакви супра или некои патичиња како оние што се повеќе на сликата и колку чинат фала ви :)))
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 17:34 ---

Само New Balance многу сум задоволен јас имам 2 год и несакаат да слушнат иначе се 2700 па нагоре со цена :) Исто имам и за џогинг Kalenji не се како балансот али супер се :) во ГТЦ имаш на 2ри спрат
фала многу,повеќе луѓе ми кажаа во њу баланс,во петок ке одам на Скопје ке земам некои до кај 3-4 иљади ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom