1 незнам од играчивеBraida rabotil na donesuvanje na John Guidetti,Belhanda i Patrick Herrmann pred preodniot rok, aj bas da videme dali ke uspee vo toa ili ke donese nekoj od seria B
20 годишни се шо ќе ги знаеш а гледам немат лоша статистика, ќе му бидат другари на Ел Шарави греота е сам покрај толку старци1 незнам од играчиве
1 незнам од играчиве
Да да неутрално си го гледал дербито за титулата на твојот тим. Исто неутрално ти стои АНТИ ЈУВЕНТАШ во тајтлотЈас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...
Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?Јас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...
Тебе ќе те барам кога ќе изгубите,немој после да се криеш,ок?Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?