Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Никој не бараше од Буфон да си признае дека било гол, ама што очекува со таква незрела изјава, аплауз? Каков пример е тоа за идните генерации со фудбалска кариера? Требаше за себе да си го чува тоа...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Порано не знам на која утакмица беше, нафрлуваа од корнер и Де Роси даде гол со рака, судијата мислеше дека го дал со глава и го призна, но Де Роси си призна дека беше со рака и голот не важеше :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Braida rabotil na donesuvanje na John Guidetti,Belhanda i Patrick Herrmann pred preodniot rok, aj bas da videme dali ke uspee vo toa ili ke donese nekoj od seria B

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Берлускони: Не сум лут поради непризнатиот погодок, туку сум разочаран.Ако поведевме и со 2-0,се ќе беше поинаку.Но, јас сум убеден дека ќе го одбраниме Скудетото бидејќи нашата цел е посилна од неправдите и несреќата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
1 незнам од играчиве :)

Ja сум чул, но сум го гледал Гуидети, детето е позајмено у Холандија од Манчестер Сити ( изглеа Раиола му е агент) и прави парче, има 4 хет трика дадено у првата полусезона, играч налик на Ибра само не е толку технички поткован, можам слободно да кажем на негови години некоја си малку подобра верзија на Един Џеко !!

бел бумбар :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.671
Јас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок:facepalm: Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.325
Јас стварно не знам како имаат образ навивачите на Јуве да се курчат и да урлаат. Вчера неутрално си гледав и искрено не се замарав кој ќе тепа, не ми беше ич битно, али ова беше срамота. Па Јуве во првото полувреме наликуваше на третолигашки тим, едно додавање не сврзаа, едноставно премногу беа слаби, башка и непризнатиот погодок:facepalm: Не треба да се бунат за офсајдот на Матри, бидејќи да беше 2-0 е тек тогаш срамови ќе паднеа. Како и да е, мое лично мислење е дека Милан ќе освои титула, му поминаа сите тешки натпревари, уште со Интер им остана така потешка, Рома дома ка тепаат гарант. Срамота за италијанскиот фудбал ќе биде Јуве да освои титула со овие играчи и оваа игра, срамота...
Да да неутрално си го гледал дербито за титулата на твојот тим. Исто неутрално ти стои АНТИ ЈУВЕНТАШ во тајтлот :pos:
Стварно срамота ејјј, 60 минути изиграле лошо, срамота е да освојат титула иако немаат пораз 24 меча СРАМОТА!
Чисто информативно ме интересира зошто бараш ондак итула по вашите 90 минути во Торино? :oops:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај ве молам пишувјате во друга тема. ќе се објаснуваме сега, ако не видовте дека беше гол и дека беше оштетен Милан и дека утакмицата беше сјебана и дека Милан заслужи да победи, сте ретардриани.Нема што да се зборува!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Се виде у второ полувреме,кога ги извадивме естагарибија и Бориело,и со пас игра и вршење на притисок,затоа и примивте гол.Да личиме на 3то лигашки тим за тебе,али оваа сезона ве тепавме 2 пати,а и сме и непоразен тим,можеби пак местиме,кој знае?
:icon_mrgr: Тебе ќе те барам кога ќе изгубите,немој после да се криеш,ок? :)

М

- Миланело -

Гостин
И овде ли почнавте да јадите г****, дај одете има тема за мечов, не тролајте тука, зар не читате дека пишува Фан клуб Милан !

Kajgana Shop

На врв Bottom