Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Тимот за утре, според мене:

Шчезни, Сања, Џуру, Лорен, Вермален, Сонг, Росицки, Артета, Волкот, Жервињо, Ван Перси.

Единствено можи Лорен да не игра, бидејќи утре од сабајле ќе има фитнест тест, ако не биди тој, ќе имаме проблеми. Ќе треба Томас и Џуру да играт централно, а Гибс (ако и тој го помини фитнест тестот) да игра лево. Коклен и Ремзи, дефинитивно одпаѓаат. Како и Мертесакер.

Кај Тотенхем, ќе го нема само нашиот екс капитен и Хаделстонун. Целиот друг тим на Тотенхем им е на располагање за утрешниот меч со нас. Мој тип 2-2.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа денес ќе се види кој е шефот во северен Лондон....Натпреваров за мене е ко финале лига шампиони :icon_lol: Ко што пишав пред некој ден, само денес да се тепа, ќе им ја простам оваа булшит сезона.....Очекувам да биде жустро и нормално да тепаме.....

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Team in full: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Jenkinson, Miquel, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Chamakh, Park.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Повторно Росицки стартер крило? :tapp:
Немаме ниедна замена за средниот ред (освен за крилата).
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 14:39 ---
Ќе не напунат.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Копилево Mike Dean мајката ни ја еба, а ќе не дотепа. Се да му ебам кељаво.
Ајде РВП!!!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ајде малце имитирајте ги фановите на Милан и плачипичкарејте по судии.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Има правда, нема да не сопре еден педер судија! Ова е Арсенал!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Само со вакво темпо да продолжиме и ги имаме.....Пенал немаше дефинитивно,али и со 12 играчи ќе ги тепаме....Идемееееееееее.....Голот на РвП :drk:а и на Сања не беше лош......

Kajgana Shop

На врв Bottom