Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Извадивме важен бод, во некоја мера незаслужен (заради муабетите на темата за дербито, да не се повторуваме) ама јас очекував повеќе од Јуве. Ако не повеќе од бод, односно освојување на три, тогаш повеќе од играта. Конте уште на стартот ја заеба работата со формацијата и тоа се одрази на теренот и Милан доминираше во првиот дел. Така продолжи и дваесетина минути во вториот дел кога и беше промената формацијата и играчите. Тогаш се дојде до поставата со која и требаше да се започне мечот. Јуве ја превзема иницијативата и дојде до гол кој значеше и бод. Како и да е, се надевам дека последен пат сезонава го гледам Јуве во формација 3-5-2 и дека последен пат го гледам Бориело во црно-белиот дрес.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Извадивме важен бод, во некоја мера незаслужен (заради муабетите на темата за дербито, да не се повторуваме) ама јас очекував повеќе од Јуве. Ако не повеќе од бод, односно освојување на три, тогаш повеќе од играта. Конте уште на стартот ја заеба работата со формацијата и тоа се одрази на теренот и Милан доминираше во првиот дел. Така продолжи и дваесетина минути во вториот дел кога и беше промената формацијата и играчите. Тогаш се дојде до поставата со која и требаше да се започне мечот. Јуве ја превзема иницијативата и дојде до гол кој значеше и бод. Како и да е, се надевам дека последен пат сезонава го гледам Јуве во формација 3-5-2 и дека последен пат го гледам Бориело во црно-белиот дрес.
Многу пати сезонава со добри игри не сме добиле утакмици па еднаш и ние без игра да извадиме бод :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Првото полувреме разочарувачко. Можеби ќе беше подобро Дел Пиеро да беше стартер или пак Матри. Да с'ржевме уште на почеток...

Неколку страни наназад видев нешто дебата за новиот дрес.
Ако ме прашувате мене :P, би го одбрал овој:

F

FuckYouAll

Гостин
Conte je "napao" Papka od Zvoneta Bobana.Zvone je rekao da je gol Muntarija regularniji:) i Conte mu je rekao da skine dres pa neka onda komentarise.

Conte "Cujem dosta polemika na nas racun.To nas sve treba popuniti ponosom.To znaci da smo se u 6 mjeseci vratili i uspjeli smo svakoga uplasiti"

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.138

Исто се радуваше, ко тој гол да дал на натпреваров :icon_lol:

Ме мрзи сеа да пишувам за утакмицата, сабајле ќе напишам или овде или во темата за дербито.
П.С Сеа кај јанко на фб му го прочитав неговиот коментар, сака пак да одиме Серија Б. Идиот, сељак, Знам дека Милан беа повеќе оштетени, ама и ние бевме

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Добро тоа е твое мислење,јас стојам на став дека при 2-0 скроз различна ќе беше утакмицата.Дали вие ќе пројдевте ко со наполи или ко ние со лече или пак ние ќе ве направевме арсенал part 2 никогаш нема да дознаеме.Што е тука е со среќа понатаму(се надевам дека ќе кикснете :) )
Никој не може да претпостави како би бил текот на утакмицата.. Можеби 2-0 на полувремето па ќе притиснеа Јуве повеќе и ете Матри голот од офсајд немаше да се свири, па после тој за 1-1 што го даде ќе го дадеше пак и ќе беше 2-2 и можеби Видал немаше да добие црвен картон туку Мексес и пенал ќе имаше за Јуве и 2-3 ќе завршеше ... Ова само онака ти го кажувам, бидејќи НИКОЈ не може да претпостави како би било, или српски кажано "шта би било кад би било" ...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Juventus - Chievo
Bologna - Juventus
Genoa - Juventus
Fiorentina - Juventus
Juventus - Milan
Juventus - Inter
Juventus - Napoli
Palermo - Juventus
ПЕКОООЛ !!! Да се надеваме само на подобри изданија , ВУЧКО-МАТРИ-ПЕПЕ ја сменија тотално играта . Конте требаше порано да ги стави во игра !!!​

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Ако Јувентус биде поразен сезонава тоа ке биде против Болоња, Џенова или Фиорентина.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Со 4-3-3 неможе никој да не тепа!! првата во Торино ја добивме со оваа формација ако не се лажам и со неа направивме една серија на победи и потоа почна конте со 3-5-2 ама со сите не бива така...
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 00:47 ---
Juventus - Chievo
Bologna - Juventus
Genoa - Juventus
Fiorentina - Juventus
Juventus - Milan
Juventus - Inter
Juventus - Napoli
Palermo - Juventus
ПЕКОООЛ !!! Да се надеваме само на подобри изданија , ВУЧКО-МАТРИ-ПЕПЕ ја сменија тотално играта . Конте требаше порано да ги стави во игра !!!​
Да се издржат овие 3-4 натпревари и шампиони сме :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Исто се радуваше, ко тој гол да дал на натпреваров :icon_lol:

Ме мрзи сеа да пишувам за утакмицата, сабајле ќе напишам или овде или во темата за дербито.
П.С Сеа кај јанко на фб му го прочитав неговиот коментар, сака пак да одиме Серија Б. Идиот, сељак, Знам дека Милан беа повеќе оштетени, ама и ние бевме
Па и ти најде со Јанко што нема четири одделенија основно ко што треба завршено да се замараш.

Kajgana Shop

На врв Bottom