Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Офсајд беше, со право е поништен голот. На повторената снимка се гледа како помошникот го крева знаменцето.
кој офсајд бе кое знаменце бе, одбиена топка од голман удира, кога беше шутот немаше офсајд, а кога ке игра противнички играч нема офсајд....
МЕСТАЧИ

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Офсајд беше, со право е поништен голот. На повторената снимка се гледа како помошникот го крева знаменцето.
Toпката е одбиена од голмано бе алоо ист гол дадовме и претходно коло и тоа од исти играч

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Како е офсајд кога оваа 22-ката пред Суљо е?Ај шетај ретардиран еден!
22-ката е надвор од теренот, затоа крева раце. Мунтари беше во офсајд при шутот кој го одбрани Буфон. Тоа се суди офсајд.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.459
Toпката е одбиена од голмано бе алоо ист гол дадовме и претходно коло и тоа од исти играч
Уште еден доказ дека судиите судат за вас, требало и тогаш да ви го поништат :P
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 21:33 ---
22-ката е надвор од теренот, затоа крева раце. Мунтари беше во офсајд при шутот кој го одбрани Буфон. Тоа се суди офсајд.
Грешка си друже, ако е така кој како сака ќе си излегува од терен и ќе се суди офсајд.
Да речеме, да беше повреден Видал па да излезеше можеби ќе требаше да го поништи, мада ќе беше во најмала рака сомнително.

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
прво не досуди ништо, играта продолжи, второ прошлиот натпревар истиот играч даде исти гол, одбиена е од голман и не е офсајд, зашто небеше во моментот кога е испратен првиот шут и трето пошто по трет пат објаснуваме, двапати јас и еднаш @l1en, одјеби од тука и иди радуј се на местени утакмици :tapp:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Судиите ке ја ебат сега утакмицата со комепнзирање. Чист гол ви поништија секоја чест за 1вото полувреме.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Грешка си друже, ако е така кој како сака ќе си излегува од терен и ќе се суди офсајд.
Да речеме, да беше повреден Видал па да излезеше можеби ќе требаше да го поништи, мада ќе беше во најмала рака сомнително.
Колку што јас знам, оваа ситуација би требало да се суди како што јас објаснив. И Видал, според мене, крева раце бидејќи сигнализира офсајд. Можеби сум грешка.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Колку што јас знам, оваа ситуација би требало да се суди како што јас објаснив. И Видал, според мене, крева раце бидејќи сигнализира офсајд. Можеби сум грешка.
Добро ај гитла!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.459
Мислам дека си грешка :)
Ајде нека излезе некое видео од целата ситуација да видиме претходно да не имало некој офсајд, мада не ми се верува, пошто ситуацијата изгледаше прилично чиста.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не е лошо да прочиташ правила и да видиш добро ситуација,22 ката отпосле излезе откако пато биеше...ија не замарај веке ок

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Во моментот кога првиот пат ја шутираат со глава (мислам пато) овој стои на линија...значи е внатре а после топката се одби од Буфон не е дирекнто од играч на Милан така да гол чист како солза...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
После нас ни помагале судиите ... :tapp:Вријам во моментов и ако недај боже патарушкиве ни извадат нерешено идам за Италија да му изнаебам се женско што има оној помошникот. :mad:

п.с Саша Матич напишал статус на фејсбук дека е чист гол !:D

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
прво не досуди ништо, играта продолжи, второ прошлиот натпревар истиот играч даде исти гол, одбиена е од голман и не е офсајд, зашто небеше во моментот кога е испратен првиот шут и трето пошто по трет пат објаснуваме, двапати јас и еднаш @l1en, одјеби од тука и иди радуј се на местени утакмици :tapp:
Дечко, полека со закани преку интернет. Сите се јаки овде.

Едит: Пардон, навреди, не закани.

Kajgana Shop

На врв Bottom